natasa bekvalac o daci

Nataša Bekvalac: Suviše poštujem Danila da bih se prepucavala!

Bez obzira na to što je opleo po njoj, Nata ne želi nijednu ružnu reč da kaže o bivšem suprugu.

Pevačica Nataša Bekvalac odlučila je da nađe opravdanje za izjave bivšeg supruga Danila Ikodinovića da je u trenutku venčanja bio na višem nivou od nje, kao i da će se ubiti ako je pevačica deo njegovog života. Bez obzira na to što je opleo po njoj, Nata ne želi nijednu ružnu reč da kaže o bivšem suprugu.

Nakon objavljivanja Danilovog intervjua, Nataša je na Instagramu citirala Žaka Prevera: “Niko ne poznaje čoveka bolje nego žena koja je prestala da ga voli”, ali za medije ne želi da se osvrće na Dačin ispad u javnosti niti da mu uzvrati udarac.

daca ikodinovic o natasi

– Suviše poštujem Danila, kao svog bivšeg supruga i kao Haninog tatu, tako da od mene, vi i moji najbliži možete čuti samo sve najlepše. Sada i zauvek – rekla je Bekvalčeva i nije želela da traži uzrok ovakve izjave Ikodinovića, koji čak nije bio obavešten da se njegova bivša supruga pre nekoliko nedelja udala za rukometaša Ljubu Jovanovića.

Podsećanja radi, bivšeg vaterpolistu je zapravo i iznervirala čitava halabuka oko tajnog zavetovanja Bekvalčeve, pa je za domaći portal otvorio dušu.

– E, sad mi se već i više nego povraća, ako je to deo mog života, ja ću sada da se ubijem. Kada sam ulazio u brak sa njom, imao sam karijeru uspešnog sportiste, a na kom je nivou ona tada bila, u to ne ulazim. Pre nesreće sam bio sportista, a posle razvoda nisam ja bio taj koji je pravio senzaciju od cele priče, jer sam ćutao. Evo, moja prva žena je prelepa, pa zašto o njoj niko nije pisao? Ko želi senzaciju, taj je i dobije – poručio je Dača, koji je sa Bekvalčevom bio pet godina u braku, iz kojeg imaju sedmogodišnju ćerku Hanu.

Čitaj još  Dara Bubamara proslavila sinovljev peti rođendan

izvor: B. Radulović