Nataša Bekvalac šokirana koliko je mrze! (VIDEO)

Pevačicu pogodili negativni komentari nakon njenog nastupa u „X faktoru“, u koji je uložila više od 10.000 evra!

Natasa Bekvalac

Nataša Bekvalac šokirana je reakcijom javnosti na premijeru njenog novog singla „Najgora“ u regionalnom muzičkom takmičenju „X faktor“. Njeni prijatelji tvrde da su joj negativni komentari na društvenim mrežama teško pali.

– Za nastup, koji je trajao nešto više od tri minuta, Nataša je uložila više od 10.000 evra! U realizaciji projekta učestvovalo je dvadesetak ljudi, sedam dana bez prestanka radili su na pripremama nastupa, kojim može da parira svetskim zvezdama. Od Natašinog izgleda, preko stajlinga, do materijala za video-zid, preko čelistkinja i pijanistkinje – ništa nije bilo prepušteno slučaju! – naglašava sagovornik blizak pevačici.

On dodaje da ju je to što su se društvene mreže usijale od komentara na konto njenog stajlinga veoma iznerviralo:

Natasa X factor

– Neverovatno je koliko su pojedinci puni mržnje. Nataša i svi ljudi uključeni u realizaciju nastupa u „X faktoru“ ostali su u šoku nakon komentara koji su se mogli pročitati na internetu. Toliko izliva mržnje i opšta kolektivna histerija svakako nisu nešto što su očekivali.

Čitaj još  Ceca se pohvalila novom frizurom

Međutim, bez obzira na negativne rečenice nakon premijere novog singla, novosadska barbika, čini se, nema razloga da bude neraspoložena – snimak njenog nastupa na Jutjubu je za 24 sata odgledalo više od 100.000 ljudi, a radio-stanice širom Srbije od juče po nekoliko puta dnevno emituju njen novi singl „Najgora“.

izvor: Kurir