natasa bekvalac treci brak

Nataša Bekvalac se ponovo udaje?!

Bekvalčeva i njen novi dečko pričali su o venčanju, a prvi korak je početak zajedničkog života i njegovo upoznavanje s pevačicinim kumom.

Nataša Bekvalac rešila je da treći put stane na ludi kamen. Iako se pre samo četiri meseca razvela od drugog muža, direktora Pionirskog grada Ljube Jovanovića, pevačica nije izgubila veru u brak. Ona je s novim dečkom Lukom Lazukićem razgovarala o tome da zasnuju porodicu, a prvi korak ka tome je početak njihovog zajedničkog života.

Kako dnevni list saznaje, Novosađanka je povukla još jedan važan potez, pa je nedavno dečka upoznala s Draganom Brajovićem Brajom, krštenim kumom ćerke Hane.

natasa bekvalac i luka lazukic

– Braja je Natašin veliki prijatelj i mnogo joj znači njegovo mišljenje. Pošto je shvatila da je Lazukić pravi muškarac za nju, s kojim planira brak, želela je da ih upozna. Dugo mu je pričala o Luki i prepričavala njihove doživljaje s putovanja, ali plašila se da ih upozna sve dok nije bila potpuno sigurna u svoja osećanja. Prošle nedelje pozvala je kompozitora i dogovorila se s njim za večeru. Našli su se u jednom beogradskom restoranu i satima razgovarali. Braji se Luka odmah dopao jer je prijatan, prirodan i opušten. On je srećan kad je njegova kuma zadovoljna i emotivno ispunjena – priča izvor i dodaje da je Lazukić drugi muškarac koga je pevačica predstavila kumu.

– Nata se uvek ustručavala od Braje jer ga veoma ceni i poštuje, pa ga nije upoznavala sa svojim brojnim momcima koje je imala do sada. Jedini muškarac koji je zaslužio taj status bio je njen bivši suprug Danilo Ikodinović, a sada i Luka Lazukić. Kao što je Braja jednom izjavio, Vladu Vuksanovića i Ljubu Jovanovića nije poznavao – završava izvor.

Pozvali smo Brajovića za komentar i on je potvrdio pomenuta saznanja.
– Super mi je Luka. Dvaput smo moja supruga i ja išli s njima na večeru. Baš smo oba puta zaglavili, bili smo poslednji gosti u lokalu, tako da možete pretpostaviti kako smo se proveli. Poneo sam sve najlepše utiske o Luki. Video sam koliko je Nataša zadovoljna i srećna. To se vidi na njoj, ne može da sakrije – kaže kompozitor, a na pitanje da li je Luka konačno pravi čovek za nju, Braja se složio:

Čitaj još  Slavica Ćukteraš napušta estradu?!

– Pomalo sam vidovit, ali toliko nisam zato što je Nataša specifična, a ja bih voleo da jeste.

daca ikodinovic i ljuba jovanovic

Nataša je ostala pri odluci da ne komentariše privatni život.

Dva propala braka

Nataša je pre veze s Lukom Lazukićem imala dva braka. U julu 2006. udala se za Danila Ikodinovića, s kojim je dobila ćerku Hanu. Razveli su se posle šest godina braka. Drugi put se venčala s nekadašnjim rukometašem Partizana Ljubom Jovanovićem. Oni su sklopili brak u tajnosti u januaru 2015. godine, a razvela se u februaru ove godine. S njim nema dece.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Stars