natasa bekvalac novi silikoni

Nataša Bekvalac pokazala nove silikone! (FOTO)

Pevačica je na nastupu obukla majicu sa dubokim izrezom, pa su svi videli njena gola nedra.

Nataša Bekvalac baš nema sreće sa grudima jer su one toliko nestašne da joj je često teško da ih obuzda.

Ovoga puta nikako nije mogla da ih zadrži na mestu, pa se njeno silikonsko poprsje prikazalo pred prisutnima u jednom beogradskom klubu u kom je imala nastup. Da je znala da će njene silikonske grudi izviriti napolje, Nata bi sigurno obukla drugu majicu, a ne ovu sa velikim izrezima sa strane. A možda bi se i setila da postoji brushalter.

natasa bekvalac silikoni

Inače, Nata je napravila pravi spektakl, maksimalno se dala na bini, pa se toliko zanela da je zaboravila da ispod majice nema ništa. Podigla je ruku i njene grudi su izletele napolje. Naš fotograf je bio na pravom mestu i uslikao je ono što Bekvalčeva sigurno ne želi da podeli sa širokim auditorijumom.

– Nataša je u prvom delu nastupa imala crnu haljinu sa izrezom i delovalo mi je da ispod nje nije nosila veš. Ali tada je pazila, pa se ništa nije videlo. U drugom bloku obukla je majicu koja joj je zadala glavobolju, ali je publici i fotografima pričinila pravo zadovoljstvo – kaže izvor sa lica mesta.

Nataša novinaru: Postavljaš preterano glupa pitanja!

Čitaj još  Tanja Savić: Od sada pazim šta pričam!

Pevačica Nataša Bekvalac u jednom intervjuu oštro je odgovorila novinaru da mu pitanja nisu na mestu.

Naime, pevačica je nedavno nastupala u Zagrebu, a kako kaže, napokon se oseća prijatno u Hrvatskoj.

natasa pokazala silikone

– U Zagrebu je bilo jako lepo. Ja sam uvek imala strah od Zagreba i Hrvatske, ali muzika ne zna za granice i sada sam se opustila – rekla je Nataša u emisiji “Exkluziv”.

Na pitanje novinara da li je tačno da su u Hrvatskoj njene stare pesme veći hitovi od numera koje je snimila poslednjih godina, pevačica je oštro odgovorila:

– Postavljaš glupa pitanja preterano, neću da pričam o tome uopšte.

izvor: EPK

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply