Nataša Bekvalac i Ljuba Jovanović žive zajedno!

Da stara ljubav zaborava nema, više puta potvrdila je pevačica Nataša Bekvalac, koja se posle raskida sa manekenom Vladom Vuksanovićem, vratila u zagrljaj rukometaša Ljube Jovanovića. Da podgrejana sarma ima bolji ukus, dokazuju i fotografije na kojima se vidi da sportista počinje život u stanu atraktivne pevačice, što je korak više u njihovoj vezi.

Natasa bekvalac sa koferom

Kako bismo se uverili u gradska šuškanja da su Nata i Ljuba započeli zajednički život i da se ne razdvajaju, odlučili smo da ih pratimo. Kada je paparaco stigao pred Natašinu zgradu, Ljubin auto je uveliko bio parkiran, kao i Natašin. Posle izvesnog vremena, Nata je izašla iz zgrade bez šminke u crnoj garderobi, dok je veliki zlatan krst visio sa njenog uha. Iako je imala kofer koji je vukla, pevačica se sa teretom borila sama.

Natasa sa koferom

Vrlo uspešno spakovala je kofer u gepek auta i otišla. Za to vreme, Ljuba je ostao u Natašinom stanu iz koga je izašao nešto kasnije. Očigledno je bilo da rukometaš ima ključeve od pevačicinog novog stana na Dedinju, pa je uredno zaključao, kako vrata stana, tako i ulazna vrata zgrade i odvezao se do grada, pošto mu je draga odavno napustila ljubavno gnezdo.

Ljuba Jovanovic u kolima

– Viđamo ih često, Ljuba je sve vreme tu, spava i pomaže Nataši kada ide u nabavku namirnica. Čak i kada ona nije tu, on boravi u njenom stanu, ali oboje non-stop negde žure, odlaze i dolaze. Oboje su lepo vaspitani, jave se i pozdrave sa komšijama i ne prave žurke u stanu da bi nam smetali. Dolazi joj i sestra Kristina, pa svi zajedno uživaju sa ćerkama – kaže jedna od pevačicinih komšinica koja zarad dobrih odnosa sa Natašom nije htela da otkrije ime.

Čitaj još  Tina Ivanović potpuno gola u novom spotu! (FOTO)

Ljuba Jovanovic i Vlada Mandic

Ljuba i Vlada zajedno na kafi

Isti dan kada smo slikali Ljubu kod Nataše u stanu, pratili smo Jovanovića, koji je otišao na kafu sa svojim najboljim prijateljem Vladom Mandićem. Sa još jedinim drugarom otišli su prvo do obližnjeg fast-fuda, a onda obavili partiju „muških razgovora“. Sudeći po njihovim osmesima tema su verovatno bile žene.

Natasa u kolima

Nati vratili tablice na auto!

Pevačica ponovo vozi auto koji je mesec dana bio parkiran ispred zgrade, jer joj je policija skinula tablice, kada su je uhvatili da vozi neregistrovan auto. Njoj je registracija istekla u decembru prošle godine. Očigledno da je pevačica platila veliku kaznu, pa su joj tablice vraćene, tako da sada ponovo uživa u vožnji svog BMW-a. U međuvremenu, Nataša je za potrebe odlazakana gostovanja i nastupe koristila Ljubin auto.

izvor: Alo