Nataša Bekvalac hvatala manekenku za guzu! (FOTO)

Dobro ju je opipala uživajući žmureći u telu devojke koja joj se smeškala s visine, dok i Nata nije otvorila oči i uzvratila joj osmehom u ogledalu.

Natasa sa manekenkom

Nataša Bekvalac i žmureći može da prepozna dobru guzu! Pevačica je tako nedavno u šminkernici povodom prve revije njene sestre Kristine Bekvalac, dok su joj radili mejkap u svojoj blizini osetila „sveže meso“, pa je zatvorenih očiju posegla rukom za zadnjicom manekenke.

Dobro ju je opipala uživajući žmureći u telu devojke koja joj se smeškala s visine, dok i Nata nije otvorila oči i uzvratila joj osmehom u ogledalu. Ćutke su se lepo sporazumele pogledima, a onda je svaka nastavila sa svojim zadatkom.

Natasa Bekvalac u smikernici

Izgleda da se atraktivna pevačica prezasitila muškaraca, pa voli da uživa i u lepom ženskom telu. I to ne samo posmatrajući, već i onako direktno, čulom dodira. A ni ta pomenuta tela se ne bune. Očigledno da su mnogo nežne ruke panonske lepotice, pa prijaju njeni dodiri preko uske čipkane haljine. Ipak, nije dugo potrajalo. Već kratko, onako sve baš filmski nestvarno!

Nakon toga Nataša je poput ostalih VIP posetilaca mogla da iz prvog reda da podršku sestri Kristini koja je te večeri imala svoju prvu modu reviju.

Nataša lumpovala na Vladinom splavu

Nataša Bekvalac provodila se na splavu svog bivšeg verenika. Posle prve samostalne revije Kristine Bekvalac, njena starija sestra đuskala je do jutra u klubu dojučerašnjeg verenika.

Čitaj još  Iskusna pevačica nadmudrila menadžera u Hrvatskoj!

Natasa Bekvalac

Iako je nedavno raskinula s manekenom Vladom Vuksanovićem, to novosadsku Barbiku nije sprečilo da se uputi na njegov splav, gde se provodila sa ocem, sestrama i majkom.

Nata očigledno ne može da pobegne od bivših partnera, kojima se često vraća, te je posle raskida s Vladom obnovila romansu s rukometašem Ljubom Jovanovićem. Međutim, nakon raskida i te veze, ona je na Vladinom splavu verovatno priželjkivala susret s njim.

Maneken nije bio u klubu te večeri, pa nije krio iznenađenje kada smo ga pozvali za komentar.

– Bili su na pravom mestu – bilo je sve što je Vuksanović rekao o dolasku Nate i cele njene porodice u njegov klub.

izvor: Kurir, Blic