Nataša Bekvalac donirala kamion odeće i obuće za decu!

Pevačica će udomiti majke sa decom u svom domu u Beogradu.

Natasa bekvalac

Pevačica Nataša Bekvalac priključila se mnogim poznatim ličnostima koje su svojim zalaganjem i sredstvima doprinele evakuisanim porodicama.

– U četvrtak, 15. maja kada sam imala nastup u klubu ‘Kasina’ nije se moglo znati da će Srbiju zadestiti tolika tragedija. Da sam znala ili mogla da naslutim, sigurno nastup ne bih održala. Zlonamerni komentari na račun mog nastupa u četvrtak jako su me povredili, ali to sada i nije važno – kaže Nataša.

– Moja porodica i ja činimo apsolutno sve kako bismo pomogli ljudima koje je zadesila ova nesreća, pa sam odmah sutradan posle nastupa uplatila kompletan honorar iz ‘Kasine’. Takođe sam zajedno sa svojom porodicom organizovala da u ponedeljak iz fabrike “Redy grup” iz Niša ka ugroženima krene kamion sa odećom i obućom za decu. Od jutros, moji podaci su u proceduri da u svom domu u Beogradu pružim utočište majkama sa decom koji su trenutno bez krova nad glavom. Čim se ova situacija normalizuje održaću humanitarni koncert u klubu – kaže pevačica.

Čitaj još  Dado Polumenta odveo buduću ženu na Tajland!

– Apelujem da u ovoj situaciji koja nas je snašla svi budemo složni i da damo svoj maksimum u pomoći ljudima kojima je naša pomoć preko potrebna, a ne da linčujemo i napadamo jedne druge bez razloga – završila je izgladanje plavokosa barbika.

izvor: Telegraf