Narodno veselje na Grand televiziji! (FOTO)

Saša Popović preksinoć je u restoranu „Holivud“ organizovao zabavu povodom početka rada novog kablovskog kanala Grand narodne televizije, koji je juče zvanično od 18 sati počeo sa emitovanjem.

Sasa Popovic u kolu

Na velikoj fešti bilo je više od 300 pevača iz raznih produkcijskih kuća, kao i mnogi tekstopisci, kompozitori, biznismeni… A među njima i Ćazim Osmani! Albanski biznismen došao je nepozvan, u društvu nove devojke. Kako Kurir saznaje, doveli su ih prijatelji koji su bili na spisku gostiju, a Ćazimovo pojavljivanje nimalo se nije svidelo direktoru „Grand produkcije“. Međutim, on nije želeo da njegovu ljutnju vide zvanice, pa je smireno i uz osmeh održao prikladan govor.

– Trudićemo se da budemo najbolji u segmentu zabavnog programa. Naši dometi postavljeni su visoko i cilj je da ih dostignemo, ali i veoma brzo prevaziđemo. Bićemo veseli, pozitivni, otvorenog srca, jednom reči – narodni. Kanal će biti dostupan 24 sata bez prestanka, a osam sati programa svakog dana emitovaće se uživo. Već pripremljene emisije su „Grandovanje“, „Žurka“, „Diskoteka“, „Veče sa…“, „Grand koktel“, „Iz profila“, „Halo, halo“, „Nedeljno popodne 2, „Džipsi en frends“, „Grand njuz“, a u pripremi su „VIP kuvar“, „Modna policija“, „Grand noviteti“ i druge – istakao je Popović.

Kad se završio formalni deo večeri, on i Lepa Brena, suvlasnica „Granda“, uhvatili su se u kolo s gostima. Sitnije, cile, sitnije… Mikrofon je išao od ruke do ruke, svako je želeo da otpeva neku pesmu, a oni koji su više „ušli u flašu“, nisu se lako odvajali od njega.

Ana Nikolic

Ćazim iskulirao Anu

Ćazim Osmani iskulirao je Anu Nikolić. Njemu je društvo pravila nova devojka Nataša Matić (42), koju je upoznao na jednoj romskoj svadbi. On je došao pre Nikolićeve, a nekih sat kasnije pojavila se i ona. Ćazim je nije pozdravio, a Ana se uznemirila kada ga je videla. Sedeli su jedno drugom okrenuti leđima.

Brega i Žika se zapričali

Mnogi su se začudili otkud Goran Bregović na proslavi kod Saše Popovića. Popović je objasnio da su oni stari prijatelji i da ga je pozvao da prisustvuje ovako važnom događaju. Brega se u jednom momentu zapričao sa Žikom Jakšićem, jer se dugo nisu videli.

Brega i Zika

Marko Kon mazio Anin stomak

Marko Kon oduševljen je Anom Sević. On je obožava, pogotovo otkako je ostala trudna. Kad ju je ugledao, pozdravili su se, a on nije odoleo da joj ne pomazi stomak. Raspitivao se kako podnosi trudnoću, kako izdržava kad joj Darko nije tu…

Čitaj još  "Zakuska" - novi YouTube album Džonija Štulića

Marko Kon i Ana Sevic

Jadranka i Kaća u ‘selfi’ fazonu

Katarina Živković i Jadranka Barjaktarović prate najnoviji trend – selfi fotografisanje. Koleginice su uradile jednu fotku, ali nisu je okačile na Fejsbuk jer im se nije dopalo kako su ispale. Kaća je vikala da joj se ne sviđa kakva su joj usta na slici, dok Jadranka nije imala ništa protiv.

Kaca i Jadranka

Boba se preznojio

Boba Živojinović se preznojio od vrućine, pa je zbog toga stalno držao maramicu u ruci i brisao znoj sa čela. Njegova Brena sedela je pored njega i molila ga da ode da obuče suvu košulju, ali on je nije slušao.

MIlica i Sasa u toaletu

Milica i Saša zajedno u toaletu

Milica Todorović i Saša Kovačević petnaestak minuta bili su sami u ve-ceu. Iako se čuju svaki dan, dugo se nisu videli, pa su zbog gužve i buke ušli u toalet da na miru porazgovaraju. Kad su izašli, pocepali su se od smeha jer su ih foto-reporteri prozivali kako pevač muva bivšu devojku svog brata, iako je on nedavno izjavio da je posmatra kao sestru.

Dara BUbamara gacice

Dari i Jeleni sevale gaćice

Dara Bubamara i Jelena Vučković često pokazuju gaćice. Ovog puta pevačice kao da su se dogovorile, pa su obe obukle beli donji veš, koji im je izvirivao ispod haljine. Imale su provokativne kratke haljine, a opustile su se kao da su kod kuće.

Jelena Vuckovic

izvor: Kurir