Nada Topčagić: Marinko Rokvić me je pretukao!

U vreme kada cela nacija osuđuje Adila Maksutovića zbog toga što je pretukao ženu i majku svog deteta Anu Ramadanovski, pevačica Nada Topčagić ne može da poveruje da je to uradio jedan kulturan i vaspitan dečko, za kakvog je smatrala mlađeg kolegu. Tim povodom, poznata pevačica je eksluzivno otkrila da se i ona našla na meti nasilja nad ženama kada ju je na turneji u Hrvatskoj pretukao kolega Marinko Rokvić. Nada smatra da je bitno da žena zna da se brani, kao što je ona učinila, ali najstrože osuđuje fizički napad i smatra da svakom ko to uradi karijera više ne može da ide uzlaznom putanjom.

Nada Topcagic

– Ne mogu da verujem da je on to učinio ženi koja se porodila pre dva meseca i da je tako agresivan. Onako divan dečko i pevač, koji je čak fakultet završio, karijera je trebalo da bude pred njim, a ovo će mu uništiti karijeru jer su svi šokirani takvim postupkom. Delovao mi je kao neka dobrica, kao dečko iz komšiluka, a on učini tako nešto brutalno. Ni Džej to nije zaslužio jer ga je uvek vukao sa sobom i hvalio. Međutim, i ja sam bila žrtva nasilja, tako da vrlo dobro znam kako izgleda fizičko nasilje. Marinko Rokvić je mene tukao, ali ja sam, na svu sreću, znala da se branim – uznemireno je ispričala Nada i objasnila šta se njoj dogodilo na turneji u Hrvatskoj, kada je kolegu čak htela da tuži kako bi snosio posledice za ono što je učinio.

– Sve se odigralo u mestu Novo Selo, kod Zagreba, gde smo bili na turneji. Spremali smo se da krenemo u sledeći grad, a ja sam deci koja su se okupila oko našeg kombija davala autograme sa svojom slikom. Onda me je Marinko histerično povukao za kosu i počeo da viče: „Šta nas tu zadržavaš i glumiš ludilo sa tim slikama?” Tada sam se okrenula i odbrusila mu: „Šta hoćeš ti, naduvena žabo”, i šutnula sam ga u cevanicu. Onda je nastala tuča, pa smo nastavili da se pesničimo i udaramo, sve dok nas Bora Drljača nije razdvojio. Dobro me je tada izudarao i uopšte nije štedeo snagu iako sam žensko. Htela sam da napustim turneju, zvala sam menadžera u Beograd, ali su me ubedili da nastavim. Htela sam i da ga tužim, ali je bilo kasno kada sam se vratila u Srbiju da mi lekar pregleda povrede – prepričava Nada, koja priznaje da je kao mlada bila zvrk i znala da iznervira muškarce, ali da to nije razlog da neko nasrne na nju.

Čitaj još  Miroljub Brzaković Brzi objavio novu pesmu (VIDEO)

Crna magija mi uništava život

Pevačica pokušava da pobedi crnu magiju, za koju kaže da je prati poslednjih godina, a smatra da postoje i osobe koje joj „rade o glavi“.

– Primetila sam da mi se u poslednje vreme dešavaju samo loše stvari i da sam postala kao ptica zloslutnica, sve loše što pomislim to mi se dogodi, a to ne mogu da kontrolišem. Sve loše stvari se dešavaju ljudima oko mene. Sinoć sam krenula samo u majici da vozim i pomislila samo da mi ne stane automobil jer je hladno.To se i desilo, upala sam u rupu kod Autobuske stanice i zaustavila saobraćaj. Vendi mi je rekla da meni vračaju isti ljudi kao i njoj, ali je ja nisam poslušala da odem kod neke vračare, već spas tražim u molitvama i crkvi jer ću tako oterati đavole koji su me napali – ispričala nam je Topčagićeva.

Marinko Rokvic

Marinko: tukla je i ona mene!

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, pozvali smo Marinka Rokvića, koji u prvi mah nije želeo da komentariše izjave Nade Topčagić.

– Pustite me Nade. Neću da komentarišem. Ako je ona to rekla, onda samo ona to zna. Žena je u godinama, pa priča šta priča – izjavio je Marinko, a zatim nas ponovo pozvao i dodao:
– Potukli smo se. Ona me je izudarala. Povredila mi je kuk, rame mi je uganula. Još uvek idem na terapije zbog toga – rekao nam je Rokvić.

izvor: Alo