sanja maletic sa muzem

Muž ostavio Sanju Maletić zbog Ćazima!

Ljubiša nije mogao da pređe preko poruka koje je Maletićka slala Ćazimu Osmaniju, pa je posle žestoke svađe spakovao kofere.

Suprug Sanje Maletić, Ljubiša, napustio je zajednički stan u kome je živeo sa pevačicom nakon što je u javnost procurela njena prepiska preko Fejsbuka sa albanskim biznismenom Ćazimom Osmanijem.

Naime, njih dvoje su se žestoko posvađali, posle čega je on spakovao stvari i odlučio da na neko vreme napusti dom. On nije mogao da pređe preko toga da je njegova žena, sa kojom je 20 godina u braku, slala takve poruke Osmaniju. Folkerka je na sve načine pokušala da mu objasni razlog njenog druženja sa albanskim biznismenom, međutim, on nije želeo da sluša opravdanja.

– Između njih je izbila ozbiljna svađa. Sanja je plakala i ubeđivala ga da joj neko pakuje laži, ali on nije poverovao. Razočarao se u nju jer je smatrao da je dobar muž i da joj pored njega ništa ne fali. Uvek je podržavao u svemu i nikada joj se nije mešao u posao ako mu ona pre toga ne dozvoli – rekao je izvor.

sanja maletic

Folkerka se skroz povukla u sebe i otkazala je gostovanja i snimanja emisija dok joj se ne sredi porodična situacija.

– Sanja sada gleda na koji način da povrati Ljubišu. Ona je juče isključila nalog na Fejsbuku i ne veruje da će ga više otvarati. Ne izlazi iz kuće, neprekidno plače, a na telefon se javlja samo određenim osobama – kazao je izvor.

Podsetimo, mediji su juče objavili prepisku Sanje i Ćazima, u kojoj ga ona naziva „ljubavi“. Pričala mu je o svojim grudima i njegovom odnosu, kao i o tajnom susretu koji su planirali.

Čitaj još  Sanja Maletić: Da se nisam udala, ne bih postala pevačica!

Osmani progovorio!

Ćazim Osmani bio je zatečen kada je u medijima ugledao njegovo dopisivanje sa Sanjom Maletić. Albanski biznismen tvrdi da su oni samo dobri prijatelji i da nije u tajnoj vezi sa pevačicom zato što je ona udata.

– Sanja i ja smo samo dobri prijatelji i poznajemo se nekoliko godina. Odakle vam te poruke? Pa šta ako jedno drugo nazivamo „ljubavi“, ne mora da znači da imamo nešto više od prijateljstva. Među nama nema ništa tajno, samo javno i jasno drugarstvo. Šteta što je Sanja udata, da nema muža, možda bi i bilo nečega, ali trenutno nema ništa. Žena ima svoj posao, u kom je uspešna, a imam ga i ja, i tu smo se našli. Tu jaku vezu između nas ne može niko da pokvari, nijedan čovek, nijedna žena – rekao je Ćazim i dodao da mu se pevačica nikada nije nabacivala.

izvor: Kurir

SMS poruke između Ćazima i Sanje pogledajte OVDE