dara bubamara sa ajfonom

Muž Dare Bubamare vređao žene na Fejsbuku!

Pevačica je još jednom uspela da iznervira domaću javnost. Ovaj put nisu bili njeni silikoni u pitanju već detalji na fotografiji koju je postavila.

Naša folk pevačica Dara Bubamara juče je postavila novu sliku na svoj Fejsbuk profil i izazvala lavinu mahom negativnih komentara. Dara je pozirala ispred svog Poršea a u ruci je držala novi ajfon i privezak sa ključevima svog automobila. Tu je i brendirana tašna, naravno.

dara bubamara selfi

A dok je ona pravila selfi, ispred nje se nalazio fotograf koji je ovekovečio ovaj trenutak, neki bi rekli veoma bitan.

No, kada je Dara postavila sliku, usledilo je pregšrt negativnih komentara. I to verovatno nikome ne bi bilo čudno, verujemo ni njoj samoj, ali u jednom trenutku se u diskusiju uključio njen suprug Milan Kesić i žustro krenuo da odgovara na kritike upućene njegovoj ženi.

Milanove komentare vam prenosimo u originalu.

milan kesic komentari

– Aaaauuuuuu što si lepaaaaa vrh izgledaš imam kozu na selu mnogo je volim ličiš na nju pljunuto! Baš si zgodna – jedan je od Milanovih odgovora ženi koja je za Daru rekla da je “jadara”. Njoj je nešto kasnije poručio i da obrije brkove.

Nastavio je u sličnom, farmerskom, stilu:

Čitaj još  Jami: Pomažem koliko god mogu!

– Terpanu živiiii ahahahahaaaaaa ličiš na kozu pomešano sa glistom jer smatram da gliste naj više volis.

A onda se ponudio da pomogne i oko kredita jednoj osobi:

– Ako ti trebaju pare da isplaćuješ kredite javi se da ti pomognemo.

milan kesic komentari

Nažalost, sada je većina Milanovih komentara izbrisana, ostao je samo jedan… Verovatno zato što pokazuje koliko je zapravo stereotipan. Pogledajte uostalom sami pa procenite da li grešimo…

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Puls

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply