“Moje 3” najavile odlazak u Malme a kapela izvođenjem pesme “Ljubav je svuda”

Sara, Nevena i Mirna otpevale su romantičnu verziju kompozicije “Ljubav je svuda” u holu RTS-a, bez pratnje instrumenata. Time su “Moje tri” najavile odlazak srpske delegacije u Malme, gde će 14. maja nastupiti u okviru prve polufinalne večeri Evrovizije.,

www.FOLKOTEKA.com

Srpske predstavnice spremne su za odlazak u Švedsku, gde će izvesti drugačiju verziju pesme “Ljubav je svuda” u odnosu na onu koju smo čuli na “Beosongu”.

Zvezde “Prvog glasa Srbije” imaće i nove kostime i koreografiju, a za nešto manje od dve nedelje videćemo da li će se evropskoj publici svideti njihov nastup.

Predstavnice Srbije nastupaće 14. maja u Malme areni kao 16. i zatvoriti prvo polufinalno veče. Za Srbiju u prvom polufinalu „Evrosonga” mogu da glasaju TV gledaoci iz sledećih zemalja: Velika Britanija, Švedska, Italija, Danska, Hrvatska, Ukrajina, Holandija, Austrija, Slovenija, Estonija, Rusija, Litvanija, Irska, Belorusija, Crna Gora, Belgija i Moldavija.

Redosled nastupa u finalu biće poznat do 17. maja u tri sata ujutru. Pre toga, obaviće se preliminarni žreb finalista, čime će se odrediti u kom delu večeri nastupaju takmičari.

Čitaj još  Ceca objavila novi album dan ranije! (VIDEO)

Posebnim žrebom, biće određen redosled nаstupа člаnovа „Velike petorke” 12. mаjа nа konferenciji zа novinаre. Od rаnije je poznаto dа će domаćin, predstаvnik Švedske, nаstupiti 16. u finаlu.

Facebook komentari

Leave a Reply