“Moje 3” najavile odlazak u Malme a kapela izvođenjem pesme “Ljubav je svuda”

Sara, Nevena i Mirna otpevale su romantičnu verziju kompozicije “Ljubav je svuda” u holu RTS-a, bez pratnje instrumenata. Time su “Moje tri” najavile odlazak srpske delegacije u Malme, gde će 14. maja nastupiti u okviru prve polufinalne večeri Evrovizije.,

www.FOLKOTEKA.com

Srpske predstavnice spremne su za odlazak u Švedsku, gde će izvesti drugačiju verziju pesme “Ljubav je svuda” u odnosu na onu koju smo čuli na “Beosongu”.

Zvezde “Prvog glasa Srbije” imaće i nove kostime i koreografiju, a za nešto manje od dve nedelje videćemo da li će se evropskoj publici svideti njihov nastup.

Predstavnice Srbije nastupaće 14. maja u Malme areni kao 16. i zatvoriti prvo polufinalno veče. Za Srbiju u prvom polufinalu „Evrosonga” mogu da glasaju TV gledaoci iz sledećih zemalja: Velika Britanija, Švedska, Italija, Danska, Hrvatska, Ukrajina, Holandija, Austrija, Slovenija, Estonija, Rusija, Litvanija, Irska, Belorusija, Crna Gora, Belgija i Moldavija.

Redosled nastupa u finalu biće poznat do 17. maja u tri sata ujutru. Pre toga, obaviće se preliminarni žreb finalista, čime će se odrediti u kom delu večeri nastupaju takmičari.

Čitaj još  Goca Tržan: Namerno biram provokativne pesme!

Posebnim žrebom, biće određen redosled nаstupа člаnovа „Velike petorke” 12. mаjа nа konferenciji zа novinаre. Od rаnije je poznаto dа će domаćin, predstаvnik Švedske, nаstupiti 16. u finаlu.