miroslav ilic tuzi brenu

Miroslav Ilić planira da tuži Lepu Brenu?!

U odštetnom zahtevu može da traži 250.000 evra za duševni bol, ali praksa pokazuje da može da dobije oko 200.000 dinara.

Okršaj između Miroslava Ilića i Lepe Brene zbog njegovog vanbračnog sina Devina Antonovića, koga je dobio pre 30 godina sa pevačicinom prijateljicom Mirjanom Antonović, mogao bi iz medija da se preseli u Palatu pravde.

Pevač se poverio prijateljima da razmišlja da “presavije tabak” i tuži koleginicu jer uporno tvrdi da je tridesetogodišnji doktor iz Amerike njegovo dete iako to nikad nije dokazano. Ilić i dalje tvrdi da nema nikakve veze sa Devinom i njegovom majkom, koji su nedavno došli u Beograd.

lepa brena sa miroslavljevom ljubavnicom

– Miroslav se pre nekoliko dana video sa prijateljima koji ga savetuju kako da postupa u ovoj situaciji. Bio je toliko ljut zbog natpisa o njemu i Devinu da je rekao da će tužiti Brenu. On momku iz Amerike nije ni u papirima otac, a njegova majka Mirjana nikada nije tražila da se to utvrdi DNK analizom. On smatra da se pritisak na njega vršu da bi mu se narušio ugled i iznudio novac – kaže izvor blizak “slavuju iz Mrčajevaca”.
Ako je ozbiljan u svojoj nameri, Ilić, mora prvo protiv Lepe Brene da pokrene parnicu i da je tuži za klevetu. U odštetnom zahtevu može da traži 250.000 evra za duševni bol, ali praksa pokazuje da može da dobije oko 200.000 dinara.

Čitaj još  Muške zvezde na jednom mestu! (FOTO)

– Ma pusti Brenu i njene finansijere. U to blato ja neću da ulazim – rekao je kratko Miroslav Ilić, dok je Brena odbijala novinarske pozive.

Pevačica je ranije izjavila da kolegu veoma ceni, ali da je bila svedok njegove bračne nevere iz koje je dobio sina Devina, koji želi da upozna oca. Zbog toga je i došao u Srbiju.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply