Miroslav Ilić: Pevaću na Noletovoj svadbi bez honorara!

“Biću najsrećniji čovek na svetu ako mu pesmom još više ulepšam taj divan dan, on je ponos naše zemlje”, kaže Miroslav.

Miroslav Ilic

Slavni teniser je još pre dve godine pozvao Miroslava da mu peva na svadbi, ali je zbog njegovog dede venčanje odloženo.

Prošle godine u septembru Novak je svoju tadašnju devojku helikopterom odveo na večeru u Provansu. Bila je to noć koju će Jelena večno pamtiti – večera u Provansi, romantična noć u luksuznom hotelu „Couvent des Minimes“ i pitanje koje priželjkuju sve žene širom sveta.

– Od sada ću Jelenu da svima predstavljam kao moju verenicu i buduću ženu… he-he, počinje navikavanje :) Slatke muke. Presrećni smo! – napisao je svetski reket broj jedan tada na svom Tviter profilu.

Svadba će uskoro biti organizovana. Zbog brojnih obaveza najboljeg tenisera sveta, datum još nije određen, ali se ovih dana ubrzano radi na tome budući da se na svadbenoj ceremoniji očekuju brojne zvanice iz celog sveta.

– Kad god da me pozove, odazvaću se. Odložiću sve obaveze i doći ću gde god da pravi svadbu. Ma, dolazim sigurno, makar na jednoj nozi! – priča Ilić, i ističe da mu ne pada na pamet da traži honorar.

– Taman posla! Čast mi je da pevam na svadbi tako divnog mladića. On je ponos naše zemlje. Biću najsrećniji čovek na svetu ako mu pesmom još više ulepšam taj divan dan – priča Miroslav, kog smo zatekli u studiju gde sa Draganom Aleksandrićem sprema novi album.

Čitaj još  Sara Trajanović provela vikend u Sarajevu! (FOTO)

– Snimio sam četiri nove pesme, a četiri stare uradio u novom aranžmanu. One su svojevremeno ostale u drugom planu zbog većih hitova na tadašnjim pločama, ali ja ih puno volim i želim da ih oživim – priča Ilić, i nabraja naslove: „Suze na peronu”, „Stalno mislim na tebe”, „Usne su ti žar” i „Srce moje, dobro nisi stalo”.

Tri nova spota

Miroslav Ilić retko snima spotove, ali će uskoro uraditi bar tri za nove pesme. Svojevremeno je Sonja Savić glumila u spotu „Devojka iz grada”, to je izazvalo ogromnu pažnju, pa Miroslav planira opet da angažuje glumce.

– Mnogo bih voleo da zvezde filma „Montevideo” Petar Strugar i Miloš Biković učestvuju u ekranizaciji neke moje nove pesme. Još ih nisam pitao, ali bi mi baš bilo drago jer obožavam te filmove – kaže Ilić.

izvor: Blic

Facebook komentari

Leave a Reply