mirna kosanin nastup

Mirna Košanin obradila pesmu Bobana Rajovića! (VIDEO)

“Veliku zahvalnost dugujem Bobanu zbog svega što je učinio da moj novi album zvuči drugačije od svega što se trenutno sluša na ovim prostorima. Mi smo veliki prijatelji i često nastupamo zajedno”, rekla je pevačica.

Pevacica Mirna Košanin koja je svojevremeno bila učesnik takmičenja ‘Zvezda Granda’, a nakon toga i odbila poziv ove produkcije da potpiše ugovor sa njima, obrela se u jatu izdavačke kuće, na čijem čelu je njen kolega Boban Rajović.

mirna i boban nastup

On će ujedno finansirati njen novi singl “Treba mi”, ali i album koji je u pripremi. Za snimanje ove Mirnine numere, Boban je angažovao gitaristu iz Australije, koji je zbog toga nekoliko dana boravio u Beogradu. Da je njihov odnos poseban govori i činjenica da je Rajović atraktivnu pevačicu angažovao i na svom novom projektu “Kafanski fakultet”, na kojem će Mirna otpevati njegovu pesmu “Crna lala”.

– Veliku zahvalnost dugujem Bobanu zbog svega što je učinio da moj novi album zvuči drugačije od svega što se trenutno sluša na ovim prostorima. Mi smo veliki prijatelji i često nastupamo zajedno – rekla je pevačica.

Čitaj još  Parovi: Nakon histerije Krunićeva završila u Urgentnom (VIDEO)

mirna kosanin i boban rajovic

“BR Enter music” je naziv Bobanove producentsko-izdavačke kuće.

Pogledajte njihov zajednički intervju:

izvor: Telegraf, www.FOLKOTEKA.org