ceca jagodina

Mira Škorić zbog Cece propustila snimanje novogodišnje emisije!

Škorićeva nije došla kod Dragana Markovića na snimanje novogodišnjeg programa da se ne bi srela s bivšom drugaricom Svetlanom Ražnatović.

Mira Škorić ispalila je Dragana Markovića Palmu zbog nekad najbolje prijateljice Svetlane Cece Ražnatović, s kojom je zahladila odnose i više ne govori.

Još pre šest meseci mediji su pisali da su njih dve već neko vreme u sukobu, a to se preksinoć i potvrdilo, iako ni jedna ni druga nikad nisu htele ništa da komentarišu na tu temu.

Ceca sa Palmom

Naime, pevačice su prethodnih godina zajedno dolazile na snimanje novogodišnjeg programa za televiziju Palma plus u Jagodinu, međutim, ovo je prvi put da se Škorićeva nije pojavila, dok se Ceca odazvala pozivu svog dugogodišnjeg prijatelja.

Kako tvrde upućeni, Mira nije želela da bude u Cecinoj blizini. Ona Palmi nije ni javila da neće doći, iako ju je on očekivao. Pozvali smo Miru da je pitamo zašto se nije pojavila.

– Bila sam na rođendanu kod kume. Pozvana sam na snimanje ali sve se desilo u pet do 12 i žao mi je što nisam otišla. Poštujem Palmu i njegovu televiziju. To za Cecu je nebuloza, nemoj to da pišeš, ljubim te – rekla nam je Mira.

Ceca u Jagodini

Ceca je kod Palme u gostima bila samo pola sata – otpevala je svoje dve pesme i učestvovala u zajedničkoj zdravici, posle čega se vratila za Beograd. Inače, ona je jedina imala privilegiju da u restoranu zapali cigaretu, dok su svi ostali pušili napolju.

Na snimanju su bili i Ana Bekuta s Mrkom, Šaban Šaulić, Aleksandar Antić, Ivica Tončev, Darko Lazić, Era Ojdanić, Bora Drljača, Goca Lazarević, Nada Obrić i drugi.

Čitaj još  Pevačice se posvađale u emisiji zbog Farme!

Đani kozmetičar

Radiša Trajković Đani iscedio je bubuljicu na butini Aleksandri Prijović, koja je bila u društvu svog dečka Ljubomira Perućice.

Djani i Aleksandra Prijovic

Pevačica se namučila zbog crvenila na koži, pa joj je pevač prišao i pomogao joj. Nakon toga, Prijovićevu je spopala alergija, pa je sve vreme maramicom brisala nos.

Zapili se Šaban i Mrka

Šaban Šaulić poslednji je došao na novogodišnje snimanje s Hasanom Dudićem i odmah se uvalio za sto kod Milutina Mrkonjića i Ane Bekute.

Mrka i Saban

Čim je seo, krenuo je da pije alkohol jer mu je put od Beograda do Jagodine bio naporan i dug. Mrka je svaki čas nazdravljao s njim i ljubio ga po glavi.

Jeleni Vučković sevale gaćice!

Jelena Vučković došla je sa mamom Gocom Božinovskom i dečkom. Ona je osim svojim grudima, koje su kipele iz haljine, prisutne počastila i pogledom na svoj donji veš. Njena haljina se podizala, pa su tako njene gaćice izašle na videlo.

Jelena Vuckovic gacice

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply