mira skoric i vlado georgiev

Mira Škorić i Vlado Georgiev zapevali zajedno!

Škorićka se posle 20 godina pomirila sa Zoranom, s kojim je 90-ih bila u vezi, a kasnije joj ga je preotela Dragana Mirković, s kojom ni danas ne razgovara.

Mira Škorić je posle dve decenije ušla u kuću svog bivšeg dečka Zorana Bašanovića. Naime, ona je zapevala kod poznatog estradnog menadžera i njegove supruge Bojane na slavi!

Iako 20 godina nije razgovarala s jednim od najvećih zavodnika devedesetih godina, za kojim je ludelo pola estrade, pevačica je na Fejsbuku objavila fotografiju iz kuće poznatog menadžera. Time je svima jasno stavila do znanja da je između njih palo pomirenje. Ono što je najinteresantnije – Škorićeva ni dan-danas zbog njega ne govori s koleginicom Draganom Mirković, koja joj ga je u to vreme preotela, iako su bile najbolje drugarice, ali je zato posle toliko vremena pristala da zapeva u njegovoj vili na Košutnjaku.

Ceca kod Basanovica

– Mira je svojom pesmom oduševila sve prisutne, a posebno domaćicu Bojanu, koja ju je pohvalila i javno, u komentaru ispod njene slike na društvenoj mreži. Veselje je dugo potrajalo, a ono što je najbitnije – svima je bilo više nego prijatno i uživali su kako u iću i piću, tako i u dobroj narodnoj muzici – otkriva izvor.

Došlo pola estrade

Bašanović je slovio za velikog zavodnika i imao veoma buran život s pevačicama. Tek kad je sreo svoju sadašnju suprugu, odlučio je da se skrasi. Jedina spona sa estradom su mu ovakva okupljanja, jer je tokom dugogodišnjeg menadžerskog staža izgradio snažna prijateljstva. Među prijatelje će se, izgleda, posle pomirenja uvrstiti i Škorićeva!

Čitaj još  Ceca ispunila želju bolesnoj devojci! (VIDEO)

Vojin cetkovic

Inače, na ovom Bašanovićevom slavlju bilo je dosta poznatih ličnosti. Došla je Ceca Ražnatović, a slavu su mu čestitali i Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković, Nikola Rokvić, Željo Šašić i drugi.

Georgiev pevao narodnjake!

Vlado Georgiev, koji je bio pod uticajem alkohola, u jednom trenutku se latio mikrofona, pa je s Mirom Škorić i sam zapevao narodnjak „Suzo moja, Suzana“!

Vlado Georgiev na slavi

Pored njega, pevao je i glumac Vojin Ćetković, koji je prisutne oduševio svojim vokalnim sposobnostima.

izvor: Kurir