miljana zabrinula fanove

Miljanu snašao neviđeni haos!

Dečko Kulićkine sestre Tijane, osumnjičen je da je počinio stravičan zločin u centru Niša. U to vreme rijaliti zvezda je s roditeljima bila na moru.

Za ubistvo bivšeg žandarma Saše Mihajlovića (36) u Nišu, o čemu su izveštavali svi mediji proteklih nedelju dana, osumnjičen je zet Miljane Kulić.

Predrag Todorov (27) već nekoliko godina u vezi je s Tijanom Kulić, rođenom sestrom kontroverzne učesnice rijalitija. Prema našim saznanjima, Miljanina porodica se od samog početka nije slagala sa izborom partnera srednje ćerke, ali nisu mogli da utiču na njenu odluku. Njima je smetalo to što je Todorov poznat u kriminalnom miljeu i ima pozamašan dosije u policiji.

U noći kad se dogodilo stravično ubistvo, Miljana je s roditeljima i najmlađom sestrom bila na odmoru u Crnoj Gori. Njih je vest o zločinu potresla i veoma uplašila.

– Miljanini roditelji su bili van sebe kad su čuli da je Predrag osumnjičen da je ubio čoveka, odmah su zvali ćerku Tijanu jer je ona ostala u Nišu s njim. Te noći ona je ostala kod kuće, pa nije bila svedok ubistva. Oni su od početka bili protiv te veze, govorili su ćerki da Todorov nije za nju, da treba da se kloni takvih momaka, ali nije htela da ih sluša. Zbog njega nije htela da ide na odmor s porodicom u Crnu Goru – rekao je izvor blizak porodici Kulić.

Miljana nije odgovarala na naše pozive i poruke.
Podsetimo, u Sašu Mihajlovića, nekadašnjeg pripadnika Žandarmerije, 24. avgusta u Nišu ispaljeno je pet hitaca, nakon čega je on ubrzo preminuo. Za ubistvo se sumnjiči Predrag Todorov, poznatiji kao Peki Kartel. Povod krvavog obračuna bila je svađa zbog Mihajlovićeve devojke, kojoj je Todorov svojevremeno navodno udario šamar. Kobne noći obojica su bila u kafiću na Keju Kola srpskih sestara. Mihajlović je prišao Todorovu i kazao mu da nisu „rešili problem“. Ubrzo su obojica izašla napolje, a nakon nekoliko minuta začuli su se hici koje je navodno Todorov ispalio u bivšeg žandarma.

Čitaj još  Zadruga: Kija javno žestoko ponizila Slobu (VIDEO)

Izbegavala medije

Zbog veze sa žestokim momkom, Tijana Kulić nije htela da se javno eksponira, pa je vešto izbegavala da se pojavljuje u medijima dok joj se sestra takmičila u rijalitiju. Zbog toga je nastao nesporazum između Miljane i nje kad se Tijana nije pojavila u emisiji da joj da podršku sa ostatkom njihove porodice. Po želji svog dečka Predraga, Tijana se odrekla i manekenstva iako su joj predviđali uspešnu karijeru.

miljanina sestra sa deckom

Miljana je razočarana zbog toga što se saznalo da je njena rođena sestra Tijana u vezi s Predragom Todorovim, koji je osumnjičen za ubistvo Saše Mihajlovića, pa je rešila da se o tome ne oglašava u javnosti.

– Nikakve izjave po tom pitanju ne dajem, niti moja sestra Tijana – rekla nam je bivša učesnica rijalitija.

Podsetimo, dnevni list je juče objavio da je policija osumnjičila Miljaninog zeta da je pre nedelju dana sa pet hitaca usmrtio bivšeg žandarma u centru Nišu. Todorov se otad nalazi u bekstvu.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply