Miligram rasprodao ‘Mejdan’ tri dana pred koncert!

“Ovo je veliki rezultat jer se prostori te veličine teško pune. Očekujem da će u subotu biti sjajna atmosfera”, kaže Mili.

Miligram

Pop senzacija Miligram u subotu će održati koncert u Tuzli. Aleksandru Miliću Miliju i momcima iz njegovog benda pošlo je za rukom ono što je uspevalo samo najvećim zvezdama s ovih prostora. Oni su rasprodali dvoranu Mejdan, koja prima 10.000 ljudi, tri dana pre održavanja spektakla. Sličan uspeh imali su samo Zdravko Čolić i Dino Merlin, dok je pre nekoliko godina Severina pevala pred skoro praznom dvoranom.

– Ovo je stvarno neverovatan rezultat jer se prostori te veličine teško pune. Očekujem da će u subotu biti sjajna atmosfera. Ovo je naš prvi koncert u Tuzli, i njime započinjemo veliku turneju. Bilo bi super da svi budu tako uspešni – kaže idejni tvorac i vođa Miligrama Aleksandar Milić Mili.

Publika u Bosni i Hercegovini veoma voli pesme Miligrama, a bend već u svojoj biografiju ima uspešne nastupe u sarajevskoj Zetri i na gradskom stadionu u Banjaluci.

– Ponosan sam na to što naš bend ima uspešne koncerte od Vardara pa do Triglava. Naravno, kruna turneje nas očekuje 28. novembra u Kombank areni u Beogradu – objašnjava najtiražniji domaći autor.

Čitaj još  Jovana Tipšin poželela bebu!

Brojna iznenađenja

Beogradski sastav, koji mnogi smatraju srpskim muzičkim čudom, nedavno je objavio treći CD „Ludi petak“. Na izdanju se nalazi 11 numera koje potpisuju Aleksandar Milić Mili i Marina Tucaković. Grupa je već snimila dva spota za pesme „Ludi petak“ i „Apsolutna ljubav“, a publika može da očekuje još mnogo iznenađenja.

izvor: Kurir