milica todorovic klub

Milica Todorović se uplašila da ne prođe kao Katarina Grujić!

“Kada mi je doktor rekao da imam početnu fazu polipa na glasnim žicama, bukvalno sam se skamenila. Jako sam se uplašila i pridržavam se svega što mi je doktor rekao”, rekla je Milica.

Milica Todorović strahuje da će morati na operaciju, pošto su joj lekari otkrili polipe na glasnim žicama. Pevačica je bila zatečena kada joj je doktor saopštio dijagnozu i da mora da se pridrža njegovih saveta, jer će u suprotnom morati na operaciju. Todorovićeva se nada da će sve proći u najboljem redu.

– Kada mi je doktor rekao da imam početnu fazu polipa na glasnim žicama, bukvalno sam se skamenila. Jako sam se uplašila i pridržavam se svega što mi je doktor rekao. Nisam pričala nekoliko dana posle pregleda, jer me je doktor tako savetovao. Isto sam rekla i Katarini Grujić da mora da odmara glasne žice kad god može. Ne znam šta bih radila kada bih morala da operišem glasne žice – rekla je uplašeno Milica.

Milica i Katarina Grujic

Kako pevačica dalje navodi, na pregled kod doktora otišla je pošto je prethodno bolelo grlo, a drugih simptoma nije imala.

– Bolelo me je grlo i zato sam posetila doktora, čisto da mi prepiše nešto kako bi sanirala tu upalu. Sva sreća, pa sam otišla na vreme i sada se striktno pridržavam saveta lekara. Ne smem ni da zamislim šta bi se desilo da sam zanemarila upalu – završava priču Milica.

Čitaj još  Milica Pavlović i Sejo Boy na zajedničkom nastupu u Švajcarskoj!

Da je ova dijagnoza ozbiljno uzdrmala plavokosu pevačicu govori i činjenica da Todorovićeva ne pije ništa hladno, ne priča glasno, te da dan posle nastupa obavezno odmara grlo. Nikako ne želi da rizikuje da joj se stanje pogorša, a koliko je zalečila grlo videće za desetak dana kada joj je zakazana kontrola.

Podsećamo, pre nekoliko dana je njena koleginica Katarina Grujić objavila da joj je doktor striktno zabranio da nastavi da se bavi pevanjem. Očigledno poučena njenim iskustvom, Milica je rešila da se pridržava svih saveta.

Pogledajte OVDE šta je Katarina rekla o svom zdravstvenom problemu.

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org