milica todorovic

Milica Todorović: Namerno lažem da imam dečka!

“Namerno lažem da sam zaljubljena, samo da me ne pitaju o stautusu. Muka mi je od tih pitanja imam li dečka, ko je i slično”, rekla je pevačica.

Pevačica Milica Todorović želela je da zavara javnost da ima dečka jer je nerviraju pitanja o emotivnom statusu, a zatim izjavila da joj prijatelji sugerišu da se više ne oblači u spotovima.

– Kada se u Srbiji razgolitiš za potrebe šou-biznisa, to se smatra grehom, a niko ne vidi sve te holivudske zvezde koje sa stilom otkrivaju atribute. Nisam neumesna i nisam u prvi plan stavljala guzu i noge, samo sam ih malo pokazala, sa stilom – kaže Milica.

Nedavno je osvanula vest da Milica ima novog dečka i da je zaljubljena.

– Namerno lažem da sam zaljubljena, samo da me ne pitaju o stautusu. Muka mi je od tih pitanja imam li dečka, ko je i slično. To sam izjavilia da smanjim pritisak koji mi stvaraju radoznali ljudi – rekla je pevačica.

Todorovićeva će biti specijalno iznenađenje u šouu Tvoje lice zvuči poznato, u kojem će navodno, oduševiti javnost imitacijom Šakire.

Čitaj još  Tanja Savić lagala, Bane nije mogao da joj uzme 5.000 dolara!

Jednu od najuspešnijih zvezda Granda ugovor obavezuje da ne otkriva detalje o pojavljivanju u pomenutoj emisiji, ali je izjavila da će publika biti oduševljena.

izvor: Nase novine