milica todorovic

Milica Todorović: Namerno lažem da imam dečka!

“Namerno lažem da sam zaljubljena, samo da me ne pitaju o stautusu. Muka mi je od tih pitanja imam li dečka, ko je i slično”, rekla je pevačica.

Pevačica Milica Todorović želela je da zavara javnost da ima dečka jer je nerviraju pitanja o emotivnom statusu, a zatim izjavila da joj prijatelji sugerišu da se više ne oblači u spotovima.

– Kada se u Srbiji razgolitiš za potrebe šou-biznisa, to se smatra grehom, a niko ne vidi sve te holivudske zvezde koje sa stilom otkrivaju atribute. Nisam neumesna i nisam u prvi plan stavljala guzu i noge, samo sam ih malo pokazala, sa stilom – kaže Milica.

Nedavno je osvanula vest da Milica ima novog dečka i da je zaljubljena.

– Namerno lažem da sam zaljubljena, samo da me ne pitaju o stautusu. Muka mi je od tih pitanja imam li dečka, ko je i slično. To sam izjavilia da smanjim pritisak koji mi stvaraju radoznali ljudi – rekla je pevačica.

Čitaj još  Slučajni susret: Brena u zagrljaju Tereze Kesovije

Todorovićeva će biti specijalno iznenađenje u šouu Tvoje lice zvuči poznato, u kojem će navodno, oduševiti javnost imitacijom Šakire.

Jednu od najuspešnijih zvezda Granda ugovor obavezuje da ne otkriva detalje o pojavljivanju u pomenutoj emisiji, ali je izjavila da će publika biti oduševljena.

izvor: Nase novine