milica todorovic

Milica Todorović: Moj dečko nije oženjen!

“Dovoljno ponosa imam da ne delim svog momka ni sa kim, čak ni u mislima. Ja sam slobodna devojka, ja sam njega upoznala kao slobodnog momka”, rekla je Milica.

Pevačica Milica Todorović, posle napisa u medijima o njenoj ljubavnoj romansi sa koreografom Milošem Paunovićem, otkrila je da je njen dečko već bio slobodan kada ga je upoznala.

– Dovoljno ponosa imam da ne delim svog momka ni sa kim, čak ni u mislima. Ja sam slobodna devojka, ja sam njega upoznala kao slobodnog momka. Stvarno neću da se pravdam, ali nailazim na neke komentare gospođa koje se pitaju kako mogu da budem sa oženjenim muškarcem – rekla je Milica u emisiji “Exkluziv magazin”

– Miloš i ja smo se upoznali pre nekoliko meseci. Totalno smo različiti, ali se duše sretnu. Ovo je prvi put da govorim o svojoj vezi o kojoj su izneli mnoge neistine. Žao mi je što je moje ime zloupotrebljeno u toj meri i žao mi je što sam iskorišćena za nečiji PR – zaključila je Todorovićeva.

Podsetimo, Miloš sa crnogorskom pevačicom Andreom Demirović ima petomesečnog sina i ona je medijima izjavila da su njih dvoje još u braku.

Milica Todorovic sa deckom

Milica posle raskida sa Radetom Kovačevićem nije htela da priča o svom ljubavnom životu, ali je otkrila čime je to Miloš osvojio.

– Znam da će zvučati kao fraza, ali on me je zaista osvojio, pre svega, unutrašnjom lepotom. Kada smo se prvi put sreli, oduševio me je njegov stav, harizma, energija. Hemija se samo dogodila, bum! – rekla je Milica.

Čitaj još  Danijela Vranić imala udes na Novom Beogradu!

Krala sam hleb iz skupih restorana, bila sam gladna!

Pevačica Milica Todorović ispričala je jednu zanimljivo anegdotu iz perioda početka muzičke karijere.

Milica je zajedno sa Stevanom Anđelkovićem nastupala u Cirihu, ali kako je bila mnogo gladna, otišli su u veoma skup restoran, ali nisu imali dovoljno novca, pa su naručili samo predjelo.

Ipak, glad ih nije prošla, pa su zapazili da preko puta njih sedi Italijan koji je naručio mnogo hleba i tako su našli rešenje – kako se on okrene, tako mu oni ukradu parče hleba. I, kako je rekla, nisu bili uhvaćeni u krađi.

izvor: Kurir, Opera