Milica Todorović: Kovačevići su super momci!

“Što se tiče Kovačevića, ja sam sa njima u super odnosima. Čujemo se stalno i oni su super momci i puno ih cenim”, kaže Milica.

Milica i Sasa Kovacevic

Popularnu pevačicu Milicu Todorović nedavno smo sreli na jednoj proslavi “Grand produkcije”. Zvezda ‘Granda’ je nedavno počela da pohađa časove klavira, a proverili smo da li je ta informacija tačna.

– Krenula sam na časove klavira da bih se podsetila. Svirala sam klavir u srednjoj muzičkoj školi, ali sam dosta toga zaboravila. Kupila sam klavir i sada sviruckam po ceo dan za svoju dušu – rekla je Milica.

Pošto pojedine njene kolege koje znaju da sviraju čak i sami nastupaju bez muzičara, zanimalo nas je da li i Milica želi da krene tim stopama i da na svojim tezgama uzima ceo honorar, odnosno i da svira i da peva.

– Na časove sam krenula isključivo zbog sebe jer je lepo da se čovek kroz život stalno nadograđuje. Nemam nameru da otimam hleb muzičarima i poručujem im da nema razloga da strahuju zbog mene – objasnila je poznata Kruševljanka.

Na pomenutu proslavu na kojoj smo je sreli, Milica je došla s kolegom, pop pevačem Sašom Kovačevićem sa čijim rođenim bratom Radetom jer ranije bila u vezi. Todorovićeva tvrdi da je ostala u prijateljskim odnosima s Kovačevićima i posle raskida s Radetom.

Čitaj još  Majka Mis Svetlane tužila Vendi zbog oralnog zadovoljavanja?!

– Što se tiče Kovačevića, ja sam sa njima u super odnosima kao što ste mogli i da primetite. Čujemo se stalno i oni su super momci i puno ih cenim. Saša je uvek bio tu za mene šta god da mi je trebalo – izjavila je Milica na kraju razgovora.

izvor: Puls