Milica Pavlović: Zadovoljavam se malim stvarima

Atraktivna folkerka je je „rasprodata“ do leta, ali se uprkos ubitačnom tempu rado odaziva humanitarnim akcijama, svesna da njeno malo nekome znači mnogo.

Milica Pavlovic

Mlada folkerka Milica Pavlović prvo je vrtela kukovima u ritmu „Tanga“ (za mesec dana imala 10 miliona pregleda na „Jutjubu“), a zatim je nastavila da žari i pali uz „Pakleni plan“, „Seksi senjoritu“ i „Alibi“. Sada je „rasprodata“ do leta, ali se uprkos ubitačnom tempu rado odaziva humanitarnim akcijama, svesna da njeno malo nekome znači mnogo. Čelnik „Granda“ Saša Popović javno ju je pohvalio rekavši da ostali pevači treba da se ugledaju na nju.

– Ne smatram sebe drugačijom, ali ako mi je već pružena prilika da se bavim javnim poslom i da za to dobijem podršku publike, onda moram da joj pružim samo najbolje – kaže Milica Pavlović.

Svaki singl ispratili ste visokobudžetnim spotom?
– Zadovoljavam se malim stvarima. Važno je da mi je porodica živa i zdrava, da pomognem svima koliko mogu i ne odmognem nikome. Slepo verujem u to da se dobro dobrim vraća. Vernik sam i sve radim iz ljubavi. Novac mi nije primaran, bitno mi je da od svakog honorara odvojim deo za baku i deku. Ostatak ulažem u karijeru, tako da meni malo ostane. Za scenski nastup sam pravi fanatik i u stanju sam da jutra dočekam za kompjuterom osmišljavajući ga do najsitnijeg detalja. Dišem za ovaj posao.

Priželjkujete li velike koncerte?
– Volela bih da imam koncert u maloj sali, ali baš onakav kakav želim. Od početka do kraja da bude po mojoj zamisli, uz dosta truda i rada. Ne maštam o velikim koncertima. U životu se vodim time da je važniji kvalitet od kvantiteta.

Čitaj još  Parovi: Marko najstrašnije izvređao Tijanu! (VIDEO)

Jeste li stigli da se zaljubite?
– Trenutno sam najzaljubljenija u svoj posao. Čim se bude pojavio neko koga ću voleti približno koliko i muziku, udaću se za njega. Ali, još ga nema na vidiku.

Hoćete li uskoro snimiti album?
– Spremam remiks za prethodne četiri pesme, u novim aranžmanima i pop fazonu. Time ću zaokružiti prvo muzičko poglavlje, a na leto otvaram novo. Ne mogu još da otkrivam o čemu se radi, jer prvo volim da skočim pa da kažem hop!

izvor: Novosti