aleksandar milic mili

Mili: Završiću novi Cecin album pre nastupa na Ušću

Aleksandar Milić Mili koji je nedavno sa svojim “Miligramom” održao veliki koncert u Sarajevu kaže za “Blic” da završava novi Cecin album.

– Cecin album je skoro gotov i spreman za izdavanje. Trebalo bi da bude predstavljen pred veliki koncert koji sprema na Ušću 28. juna. Takođe, novi album “Miligrama” se sprema i biće pred publikom krajem godine. Odmah potom radićemo Kombank arenu, ali i Zagreb, Ljubljanu i druge velike gradove u regionu – kaže Aleksandar Milić o predstojećim poduhvatima.

On i „Miligram“ u kom peva Alen Ademović imali su koncert u prepunoj sarajevskoj „Zetri“, gde su pevali za 15.000 ljudi.

– U „Zetri“ smo svirali skoro tri sata. Publika je sve vreme pevala i igrala sa nama, a zbog pirotehničkih efekata neprekidno je gorela vatra oko nas. Bukvalno se može reći da je prepuna „Zetra“ gorela. Na koncertu je simbolično gost na jednoj pesmi bio Hari Mata Hari, a u pitanju je prvi veliki hit koji sam napisao sa njim “Ja ne pijem”. Gost je bio i mladi bosanski pevač Deniel Ahmetović – kaže Mili.

Čitaj još  Folk pevačica totalno promenila imidž zbog novog albuma!

On takođe dodaje da je zadovoljan jer je za osam meseci, koliko postoji „Miligram“, uspeo da izda dva dobro prihvaćena albuma.