milena vucic u pidzami

Milena Vučić: Volim da nerviram muža izborom pidžame (FOTO)

“Verujem da mi žene treba da budemo i obične i otkačene i seksi i devojčice. Nosim ono što osetim da mi pripada, ne robujem markama i kupujem samo ono što mi se dopada”, rekla je popularna pevačica.

Popularna crnogorska pevačica, Milena Vučić, otkriva zbog čega preferira velike kožne torbe, na koji način izborom pidžama nervira svog supruga Nikolu, ali i kada sebi dozvoljava lude eksperimente kada je reč o oblačenju.

milena vucic fashion

– Ne razmišljam previše o odevnim kombinacijama jer na taj način ne nameravam da bilo koga impresioniram, osim sebe samu, i mislim da je to jedan od ključnih razloga što sam ostala dosledna sebi i svoja. Šta god da radite, najvažnije je da budete autentični. Kreativnost, ideja, detalj, sve ono što nas iskonski određuje kao individue, pokazujemo onim što nosimo.

– Moda je stanje uma i duha. Najčešće nosim farmerke, najbolje mi stoje uski modeli, i starke u svim bojama. Uz to ukombinujem još iscepanu majicu, maramu, kačket – i to je moja savršena dnevna kombinacija. Igrajte se detaljima i spajajte nespojivo. Od nakita najviše imam srebrnih ogrlica i prstenja svih veličina, dok minđuše retko kad stavljam. Zlato, dijamanti i bunde deluju mi prenaglašeno, zato ih i ne nosim – kaže otvoreno pevačica i dodaje:

milena vucic fashion

– Jedan od najkorisnijih odevnih predmeta svakako su marame, one savršeno upotpunjuju jedan stajling, a po mom ukusu su jednobojne široke ešarpe koje i najjednostavniju kombinaciju mogu da učine savršenom. Mora da postoji razlika između dnevnog i večernjeg oblačenja. Ako je u pitanju noć, onda se pretvaram u vamp ženu. Uska koktel haljina koja naglašava liniju tela i štikle od minimum 12 centimetara, idealna su i efektna kombinacija u trenucima kada nemam previše vremena za sređivanje.

– Najbolji prijatelj svake žene jeste kvalitetna i velika torba. Uživam u kupovini kožnih modela u raznim bojama, a po mom ukusu su one velike u koje može da stane ono što mi je potrebno. Dok sam na sceni, tada sebi dozvoljavam baš sve. Kada je reč o nastupima i koncertima, sve odluke prepuštam svojoj kreatorki Jasmini Perović, koja za mene pravi posebnu garderobu. Tada volim jaku scensku šminku i neobične frizure. S obzirom na to da je sada hladno vreme, kažu da čizma glavu čuva, a šubara je krasi, pa se zbog toga oblačim toplo i slojevito.

Čitaj još  Jelena Karleuša opet htela da isfolira za biznis klasu!

milena vucic fashion

– Zimi, kada želim dobro da izgledam, uz haljinu ili suknju neizostavne su i jednobojne čarape u veselim nijansama koje unose sunce i toplinu u tmurne zimske dane. Obožavam svileni donji veš, crveni ili crni. Naravno, kada dođem kući, čeka me pidžama sa Diznijevim junacima, što izuzetno nervira mog muža, ali sve sam to ja – kaže šaljivo Milena.

– Verujem da mi žene treba da budemo i obične i otkačene i seksi i devojčice. Nosim ono što osetim da mi pripada, ne robujem markama i kupujem samo ono što mi se dopada – završava ova mlada pevačica.