milena ceranic

Milena Ćeranić i Vladimir Dašić ponovo zajedno!

Ono što je i više nego očigledno je činjenica da Milena na sve načine pokušava da pokaže da je sa Vladimirom u vezi.

Milena Ćeranić se u nedelju uveče pojavila u hali „Pionir“ kako bi bodrila svog oženjenog dečka Vladimira Dašića na utakmici Crvena zvezda – Budućnost. Pevačica se smestila u prve redove na VIP tribinama ne mareći za brojne fotoreportere koji su je okruživali. Ranije se svojski trudila da sakrije vezu sa Dašićem, budući da je on oženjen i ima ćerku Lauru, ali Ćeranićeva se ovaj put gotovo nametala da je slikaju kako bodri svog starog-novog dečka.

Milena Ceranic na utakmici

– Milena je na utakmicu došla sa drugaricom i sela je blizu fotoreportera. Nije se uopšte trudila da se sakrije i da izbegne fotografisanje, pa se stekao utisak da je želela da bude uslikana. Sve vreme je gledala u Vladimirovom pravcu i pažljivo ispratila svaki njegov pokret, dok je pogotke nagrađivala aplauzom. Po izrazu lica videlo se da je srećna i zadovoljna – govori izvor sa lica mesta.

Ono što je i više nego očigledno je činjenica da Milena na sve načine pokušava da pokaže da je sa Vladimirom u vezi, te da ne haje za to što je košarkaš već četiri godine živi u vanbračnoj zajednici sa Marijom Kršikapom, sa kojom ima ćerku Lauru.

Čitaj još  Saša Popović: 'Grand' donirao 500.000 dinara!

Vladimir Dasic

Podsećanja radi, Milena i Vladimir su u avgustu uslikani kako se ljube ispred njihovog ljubavnog gnezda, zbog čega on umalo nije ostao bez porodice. Jedan nedeljnik uslikao ga je samo nekoliko dana kasnije kako pokajnički na jednoj plaži u Crnoj Gori moli ženu Mariju za oproštaj. Zbog cele ove španske serije, Ćeranićeva se povukla iz medija i nije se oglašavala. Sada i nema potrebe, pojavljivanjem na utakmici sve je rekla, osim toga da se Dašić u ponedeljak ujutru ponovo vratio ženi u Podgoricu.

izvor: Alo

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply