milena ceranic

Milena Ćeranić ostavila Dašića jer je prevario sa Sorajom!

Pevačica je okončala troipogodišnju „zabranjenu vezu“ sa sportistom, koji ima nevenčanu suprugu i dete, jer nije mogla da mu oprosti navodnu prevaru sa starletom.

Kap koja je prelila čašu bilo je to što košarkaš posle jedne utakmice u Beogradu nije otišao kod pevačice, koja ga je čekala u stanu, već kod starlete u noćni klub.

– Njihova dugogodišnja veza raspala se kada je Milena shvatila da je Vladimir vara sa Sorajom. Naime, pevačica ga je bodrila sa tribina, a posle utakmice dogovorili su da provedu noć u njenom stanu, jer je on ujutru morao da se vrati u Podgoricu. Međutim, Vladimir je iznenada promenio plan – kaže naš izvor blizak pevačici.

On dodaje da je Vladimir čuo da je Soraja u jednom noćnom klubu, pa je sa saigračima otišao tamo.

– U klubu je tražio da njegov separe bude pored Sorajinog. Celo veče proveo je sa starletom, dok ga je Milena čekala u stanu u Novom Beogradu. Kad je shvatila da neće doći, insistirala je da se sutradan vide. Ali, Dašić je to odbio. Iako su ranije često svađali, ali i brzo mirili, Milena je rešila da definitivno okonča vezu s njim – zaključuje izvor.

soraja selfi

Kako saznajemo, Vladimir je otkazao rentiranje stana u Podgorici u kojem su se viđali i u koji je Milena trebalo da se preseli kako bi bila bliža njemu.

Čitaj još  Ana Nikolić: Brak je svima postao nebitan, ali ne i meni!

Tim povodom pokušali smo da dobijemo komentar od aktera ovog ljubavnog trougla. Milena i Vladimir nisu odgovarali na naše pozive, što i nije čudno s obzirom na to da nikad javnosti nisu priznali vezu.

S druge strane, Soraja je pokušala da i u ovoj priči bude nevinašce.

– Ne znam ko mi smešta te priče. Vladimir i ja se ne poznajemo. Kome je palo na pamet da nas dvoje poveže kad nemamo nikakvih dodirnih tačaka – rekla je starleta, koja inače nikada nije priznala vezu ni sa jednim muškarcem, mada su je dovodili u vezu sa mnogim poznatim ličnostima, a najčešće sa fudbalerima.

izvor: Alo