Mile Kitic

Mile Kitić u šemi sa 20-godišnjakinjom?!

Gdje god nastupa u posljednje vrijeme, Mile Kitić puni sve diskoteke. Tako je bilo i u Zavidovićima u diskoteci “Monaco”. Još dva sata prije početka nastupa, parking diskoteke ali i svi u krugu od 500 metara od objekta bili su maksimalno popunjeni.

Kao i uvijek odlično raspoloženi Mile prije početka nastupa trljao je dlanove izuzetno zadovoljan kada je vidio da u objekat više ni šibica nije mogla stati. bez obzira na naše prisustvo u bekstedjžu, Mile je svako malo potezao za flašom viskija i točio ga u svoju, čašu menadžera, muzičara… a posebno je “pripazio” dvije djevojke koje su bile u njegovoj pratnji.

Plavuša i crnokosa djevojka nazdravljale su sa pjevačem, ali i pjevušile… Svi poprilično “raspoloženi” nisu se puno osvrtali na prisustvo novinara ne opterećujući se puno šta pričaju, ali i kako se ponašaju. Mile je rekao kako su mu to dvije dobre prijateljice i da su često u njegovom društvu kada nastupa u BiH. Simpatičnoj plavuši je nekoliko puta slao poljupce kako sa bine tako i u bekstejdžu govoreći joj da je prelijepa.

Nismo mogli a da ga ne pitamo kako će regirati njegova supruga Marta savić kada vidi ove fotografije u novinama. Kitić se nasmijao rekavši kako su to njegove dobre prijateljice, a na našu opasku da li je u “šemi” sa mlađanom plavokosom djevojskom kojoj je često udjeljivao komplimente, Mile se samo nasmijao.

Čitaj još  Ceca u Holandiji: Publika vrištala uz prve taktove!

Bilo kako bilo, u društvu prijateljica i pred nekoliko stotina gostiju, Kitić se odlično zabavio ali i publika koju svaki put Mile oduševi svojim gostovanjem.

izvor: Expres