milan stankovic

Milan Stanković više ne krije novu devojku!

Posle burnog raskida sa pevačicom Radmilom Manojlović, mladi pevač Milan Stanković ima novu devojku i rešio je da vezu sa njom obelodani na rođendanu Baneta Jankovića.

Kako su se Milan i Rada burno rastali očekivalo se da će oboje neko vreme provesti sami kako bi se spremili na novu vezu i sve što ona donosi, uključujući medije. Međutim Milan je već neko vreme sa voditeljkom Tamarom Stojmirov. Iako se skoro šuškalo o vezi između Tamare i Milana, njih dvoje su na kraju objasnili da su samo prijatelji, ali izgleda da se sada njihov odnos promenio i da nisu mogli više da kriju emocije.

– Milan i Tamara se poznaju nekoliko godina i bili su dobri prijatelji, sarađivali su jer ona radi kao voditeljka, pa je gostovao kod nje. Nakon raskida sa Radom, počeli su sve češće da se druže i zaiskrile su u jednom trenutku varnice među njima. Neko vreme su se pomalo suzdržavali, a onda su odlučili da ipak ne kriju emocije. Sve češće mogu da se vide u provodu. Pre dve nedelje, na nastupu Vesne Zmijanac u jednoj kafani, baš su se opustili, pa su poljupci prštali na sve strane. Da su zajedno, potvrdili su i na rođendanu zajedničkog prijatelja Baneta Jankovića. Svi prisutni su tada shvatili da su emocije među njima jake. Tamara insistira da se njihova veza koliko-toliko sačuva od medija, bar neko vreme, dok je još svež Milanov raskid sa Radom jer se još diže prašina oko toga. Slatki su zajedno! – rekao je izvor blizak Milanu.

Čitaj još  Bajaga i instruktori: Krećemo na evropsku turneju! (VIDEO)

izvor: Alo