miki mecava i sladja guduras

Miki Mećava otkrio šokantne detalje o Slađani Guduraš!

Bivši farmer sa devojkom iz Ðusovog spota pre dve nedelje prespavao u jednom hotelu u Sarajevu, a ona mu je tad u poverenju najavila da predoseća nesreću.

Slađana Guduraš (27), koja je u utorak nađena mrtva u slupanom „golfu“ u kanalu pored puta Sremska Rača – Kuzmin, strahovala je za svoj život, tvrdi Miki Mećava.

Pevaču se starleta iz Bijeljine, dve nedelje pre nego što je poginula, požalila da je neko prati i da će je ubiti. Njih dvoje su 3. decembra bili na snimanju emisije ‘Sa Tanjom na ti’ u Sarajevu, koja treba večeras da se emituje.

– Trećeg i četvrtog decembra nas dvoje smo prespavali u jednom hotelu u Sarajevu i tada mi je rekla da se plaši za život jer ima osećaj da je neko prati i da će je ubiti. Od svojih prijatelja koji su inspektori tražila je obezbeđenje. Kao da je prizvala smrt. Nije želela da izlazi po restoranima jer se bojala da joj ne naude – priča Mećava.

– Nečega se pribojavala, ali ne znam čega. Često je pominjala da se plaši bivšeg dečka Dragana, ali ja je nisam shvatao ozbiljno. Iskreno, mislio sam da pravi farsu kako bi skrenula pažnju na sebe, ali sad shvatam da nije tako. Baš sam pod utiskom jer mi je početkom meseca pričala kako se nečega plaši, a sad je stvarno tragično završila. Da li ju je neko jurio kolima pa je sletela s puta ili je nešto drugo u pitanju, policija će sigurno otkriti – začuđeno je rekao Miki.

Čitaj još  Enes Begović pipao Biljanu Jevtić pred njenim mužem!

dragan peric i sladjana guduras

Bivši dečko: Nisam odgovoran za Slađaninu smrt!

Bivši dečko pokojne starlete Dragan Perić kaže da nema veze s njenom smrću.

– Ja sam Slađu verio i bio s njom godinu dana. Kad smo raskinuli, počela je da me proziva na Fejsbuku. Policija će ustanoviti koliko je vozila i šta je uzrok nesreće. S njom sam se poslednji put čuo u novembru. Nikad joj nisam pretio niti sam imao veze s njenim nestankom – rekao je Perić, koji se zabavljao i sa Jelenom Vučković.

Volela poznate

Slađana je volela da bude u društvu poznatih ličnosti. On je bila prijateljica voditelja Vladimira Stanojevića, s kojim je često viđana u provodu po beogradskim klubovima.

izvor: Kurir, Alo

Više o Slađaninoj smrti OVDE