mia i nikola

Mia Borisavljević ponovo sa dečkom koji ju je tukao?!

Mia i Nikola su ponovo u ljubavi. Ona je prešla preko batina koje je pre tri godine dobila od njega i sve mu je oprostila.

Pevačica Mia Borisavljević oprostila je svom bivšem dečku Nikoli Miniću batine koje je dobila pre tri godine, piše Alo. Pevačica je povukla i prijavu koju je pre tri godine podnela protiv njega za fizičko nasilje.

– Mia i Nikola su ponovo u ljubavi. Ona je prešla preko batina koje je pre tri godine dobila od njega i sve mu je oprostila. Dogovorili su se da moraju da budu tolerantniji jedno prema drugom, a Nikola je shvatio kakvu grešku je napravio. Izvinio joj se za sve i dugo je molio za oproštaj, koji je na kraju i dobio – otkriva izvor blizak pevačici, koja je u kratkoj izjavi za pomenuti dnevni list samo poručila da joj je Nikola bivši momak.

Kako izvor navodi, Mia je Nikoli odavno oprostila, ali je pomirenje krila od prijatelja, budući da su gotovo svi do jednog osudili Minićevo batinanje. Ona i sada krije da je sa njim u vezi, pa je bilo pravo iznenađenje što su se zajedno pojavili na svadbi.

Podsećanja radi, pevačica je krajem 2011. godine od Nikole dobila nekoliko šamara na parkingu ispred jednog prestoničkog kluba zbog toga što se Miniću učinilo da je pevačica u klubu flertovala sa drugim mladićem. Ove šamare Borisavljevićeva je prijavila policiji, a kasnije je povukla prijavu.

Čitaj još  Parovi: Nataša htela da poljubi ukućanina, on je odbio!

Kako bismo proverili navode do kojih smo došli, pozvali smo pevačicu.

– Ne znam šta da vam kažem, osim da je Nikola moj bivši momak – rekla je Mia ne želeći da komentariše to što se sa njim pojavila na svadbi.

Nikola joj je razbio nos

Po gradskim kuloarima se svojevremeno pronela vest da je Nikola Minić svojevremeno polomio i nos te se pevačica dugo lečila od te povrede. Ono što možemo da zaključimo jeste da je sav bol zaboravila i da je njena ljubav jača od svega.

izvor: Alo