mia borisavljevic sa deckom

Mia Borisavljević pokazala novog dečka!

Borisavljevićeva uslikana kako razmenjuje nežnosti sa Eduardom Bočkajem, i to u kafani koju drži njen bivši dečko Nikola Minić.

Mia Borisavljević uhvaćena je na večeri s hrvatskim milionerom Eduardom Bočkajem, koji je ovih dana posetio Beograd.

Iako se nedavno pronela priča da se pevačica pomirila s bivšim dečkom Nikolom Minićem, koji ju je svojevremeno pretukao, Mia je delovala poprilično intimna s hrvatskim Zverkom, kako Bočkaja zovu budući da neodoljivo podseća na lik iz kultne serije „Seks i grad“.

Miju i Eduarda, koji u Zagrebu važi za najvećeg medijskog maga, budući da je godinama bio direktor TV Nova, upoznao je zajednički prijatelj, a oni su se jedno veče obreli ni manje ni više nego u kafani koja je u Minićevom vlasništvu. Nije poznato da li je s hrvatskim „prijateljem“ Mia htela da učini ljubomornim bivšeg dečka ili se sasvim slučajno zadesila u njegovom lokalu s novom simpatijom. U svakom slučaju, oni su celo veče proveli u prisnom razgovoru, a kafanu su napustili u ranim jutarnjim časovima.

Mia Borisavljevic sa deckom

Inače, Bočkaj iza sebe ima jedan brak i dvoje dece. On se 2010. razveo od Dine Štern, ćerke nekadašnjeg hrvatskog ministra Davora Šterna.

Čitaj još  Preminuo Brenin Lepi Bora

Pevačica nije želela da komentariše da li je otpočela vezu s hrvatskim milionerom.

– Neću da komentarišem to – bila je kratka Mia.

Zavodnik zavodnik

Eduard Bočkaj je pre dve godine bio u vezi s našom misicom Tijanom Rakić. Oni su se upoznali u Zagrebu, a početkom ove godine su se rastali bez medijske pompe. Inače, Eduard važi za velikog zavodnika, a posebno je slab na manekenke i pevačice.

izvor: Kurir