Mia Borisavljević odmara na Alpima

Pevačica se tokom odmora u Livinju u Italiji takmičila u skijanju amatera i osvojila prvo mesto.

Mia na skijanju

Mia Borisavljević pauzu između brojnih nastupa iskoristila je da ode na dvonedeljni odmor. Popularna pevačica se odlučila da ove zime skija u Livinju u Italiji. Mia je u tom popularnom ski-centru na Alpima pokazala zavidno skijaško umeće. Tačnije, da je najbolja, jer je na takmičenju skijaša amatera osvojila prvo mesto. S obzirom na to da Borisavljevićeva odmalena skija, nije ni čudo što je upravo ona trijumfovala.

Inače, pevačica je na planini boravila s društvom u luksuznom hotelu „Aleksander“, pa je, osim na snegu, uživala u čarima spa-centra, teretane i u drugim pogodnostima koje nudi taj ugostiteljski objekat. Osim što se zabavljala na snegu i opuštala u bazenima i na masažama, Mia je iskusila i noćni život popularnog mesta. Ona kaže da je u tamošnjim klubovima popularna muzika s naših prostora, pa je bila u prilici da čuje i svoje pesme.

Mia Borisavljevic skijanje

– Odmor mi je bio preko potreban i maksimalno sam uživala u skijanju. Čak sam osvojila i titulu najbolje skijašice. Večeri su bile rezervisane za izlaske, a bilo mi je drago kad sam u diskoteci čula svoju pesmu – rekla je Mia, koja je pored Livinja, koji se nalazi na čak 3.000 metara nadmorske visine, uživala i u Sent Moricu, atraktivnoj turističkoj destinaciji koja se nalazi na granici Italije i Švajcarske, na samo 66 kilometara od jednog od najatraktivnijih skijališta Evrope.

Čitaj još  Zorica Brunclik kao plavuša?!

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply