Mia Borisavljević kupila dva luksuzna stana u Beogradu!

Pevačica kupila nekretnine u Filmskom gradu i planira da ih spoji u jednu, koju će opremiti najmodernijim nameštajem.

MIa Borisavljevic

Popularna pevačica Mia Borisavljević kupila je dva stana, koja ukupno imaju 100 kvadratnih metara, a koja koštaju čak 150.000 evra! Reč je o nekretninama koje se nalaze u naselju Filmski grad, a Mia planira da spoji stanove u jedan veliki i da ga opremi luksuznim nameštajem iz Italije.

– Mia ovih dana putuje u Italiju na skijanje, a majstore je ostavila da rade dok nje nema, pošto treba da spoje dva stana. Takvi radovi traju danima. Pevačica planira da iskoristi boravak u Italiji da skokne do Milana i odabere neke komade nameštaja kojima će opremiti svoj topli dom. Ona želi da njen životni prostor bude savršeno sređen – kaže dobro obavešteni izvor blizak atraktivnoj folkerki i dodaje:

– Stanovi se nalaze u novoj zgradi u blizini „Grandovog“ studija na Košutnjaku. Zgrada je okružena zelenilom, a kako je Borisavljevićeva poznata po zdravom načinu života i konstantnim treninzima, nema sumnje da će je komšije često viđati kako trči stazom na Košutnjaku. Atraktivna pevačica je nedavno kompletno renovirala i kuću svojih roditelja u Valjevu, i to je koštalo oko 100.000 evra. Mia nije kao većina pevačica koje sve što zarade potroše na krpice, ona pametno ulaže novac – rekao je izvor.

Čitaj još  Lepa Lukić: Ispunila sam majčinu želju

Pozvali smo Miju, koja je potvrdila naša saznanja, ali nije želela da ulazi u detalje.

– Tačno je da novac ulažem u nekretnine, ali nikad nisam volela da pričam o takvim stvarima, pa da ispadne da se hvalim, te ću ostati dosledna tome – rekla je kratko Mia.

izvor: Kurir