mia borisavljevic

Mia Borisavljević brutalno pretučena!

Te večeri primetila ga je iza sebe tokom celog puta kada se vraćala kući i u trenutku kada se parkirala ispred zgrade, on je nasilnički otvorio vrata od njenog automobila. Ušao je unutra i iz sve snage počeo da je udara u glavu.

Mia Borisavljević ponovo je dobila batine od svog bivšeg dečka! Naime, Nikola Minić poznat je po nasilničkom ponašanju prema pevačici, budući da joj je jednom prilikom slomio nos. Ovaj put ju je sačekao ispred zgrade, upao joj u auto dok se parkirala i udario je svom snagom u glavu.

Mia i Nikola

– Mia i Nikola su svoju romansu prekinuli pre nekoliko meseci, međutim, Minić je očigledno imao neki problem u svojoj glavi, te je pevačicu, pratio nedeljama unazad. Te večeri primetila ga je iza sebe tokom celog puta kada se vraćala kući i u trenutku kada se parkirala ispred zgrade, on je nasilnički otvorio vrata od njenog automobila. Ušao je unutra i iz sve snage počeo da je udara u glavu. Pevačica je odmah nakon toga pozvala policiju, a sutradan je otišla na detaljan pregled – kaže izvor.

Čitaj još  Boban Rajović učestvuje na Pinkovom festivalu!

Nikola Minic

Kako ovaj list navodi, Borisavljevićeva će svog bivšeg dečka krivično goniti.

– Neka moj primer posluži svim drugim ženama koje se nađu u sličnoj nevolji, jer treba da stanu na put nasilju – rekla je kratko Mia.

izvor: Alo

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply