Maya Berović zaludela publiku u Švajcarskoj! (FOTO)

Temperamentna Maya, jedna je od pevačica koje plene pažnju muškog dela publike na svakom svom nastupu, što se potvrdilo i ovom prilikom.

Maya Berovic Svajcarska

Atraktivna i sve popularnija pevačica Maya Berović, dugo će pamtiti subotnji nastup u poznatoj švajcarskoj diskoteci ‘Atlantis’, gde je doživela nezapamćene ovacije publike. Verovatno je na njeno raspoloženje uticala enormno velika poseta, pa se potrudila da maksimalno opravda svoju popularnost. Trud se isplatio, jer je mnogima priredila noć kakvu nisu mogli ni sanjati, ali i na muke stavila brojne devojke koje su sa svojim mladićima došle da je vide i čuju.

Maya Berovic Svajcarska

Naime, poznato je da je temperamentna Maya, jedna od pevačica koje plene pažnju muškog dela publike na svakom svom nastupu, što se potvrdilo i ovom prilikom. Svojim pesmama, igrom na sceni i zavodničkim pogledima, izluđivala je svakog od prisutnih muškararaca, ali i njihove devojke, koje su se zbog popularne pevačice osećale usamljene i zapostavljene, jer su im mladići celo vreme samo gledali šta se dešava na bini. Sve u svemu, Maya je te noći prevazišla i samu sebe.

Čitaj još  Snežana Đurišić: Nedostaje mi pokojni suprug!

Maya sa fanom

izvor: VIPStars

Facebook komentari

Leave a Reply