marko bulat ulazi u rijaliti

Marko Bulat sa bebom ulazi u rijaliti?!

Folk pevač pregovara o ponudi da se sa suprugom i petomesečnom bebom od septembra nađe u novom rijalitiju.

Pevač Marko Bulat pregovara s televizijom Pink o ponudi da sa suprugom Marijom i petomesečnom ćerkom Doroteom uđe u novi rijaliti “Zadruga”.

Čelnici ove televizije trenutno ubeđuju popularnog pevača da sa porodicom učestvuje u njihovom novom projektu. Ukoliko pristane, Bulat bi se sa ženom i bebom pred kamerama našao početkom septembra i tamo bi proveo puna tri meseca.

– Producenti ubeđuju Marka da u rijaliti uđe sa suprugom i bebom, a za to su spremni i da dobro odreše kesu. Bio je na razgovoru u Pink televiziji, a ostalo je još da razmisli i da im da konačan odgovor. Bulatova ćerka Dorotea je rođena tri meseca pre termina, bila je i u inkubatoru, pa mu je produkcija obećala da će biti pod stalnim lekarskim nadzorom. Naravno, devojčica je sada dobro i ne očekuje se da će biti ikakvih problema – tvrdi dobro obavešten izvor, i dodaje da Bulatova starija ćerka Sofija neće biti s njima zbog obaveza u školi:

– Ona ide u osnovnu školu, a Marko ne želi da zapostavi obrazovanje zbog rijalitija.

Zanimljivo je i to da će poznati koji uđu u rijaliti dobijati nedeljni džeparac od 7.000 dinara, s kojim će morati da prežive tu sedmicu. Čelnici “ružičaste televizije” smatraju da bi Marko i zbog toga bio veoma interesantan publici jer će u “Zadruzi” biti brojne radionice u kojima će moći svašta da pravi i tako zaradi dodatnu sumu.

– Poznate ličnosti će morati da hranu, kozmetiku i sve ostale stvari kupe od budžeta koji dobiju. Bulatovi će ako uđu zajedno imati posebne uslove, pa samim tim i veći budžet. Međutim, imaće mogućnost da zarade i dodatan novac, tako što će sami praviti predmete koje će kasnije prodavati na pijaci – kaže sagovornik, i ističe da će se u ovom rijalitiju jasno videti koliko je koja zvezda sposobna da se snađe.
– Marko crta, vaja, vešt je sa drvetom, pa će moći da slika ikone, pravi priveske i skulpture koje će se prodavati. Na taj način može da zaradi novac, pa da, na primer, priušti izlazak u restoran, mobilni telefon ili nešto drugo – otkriva izvor.

Čitaj još  Veliki brat: Stefani i Ervin opet u klinču pred kamerama!

Bulat je potvrdio da pregovara sa televizijom Pink.

– Tačno je da su me zvali da uđem u rijaliti “Zadruga”. Pregovori su još u toku – kratko je poručio popularni pevač.

Borba za život

Markova ćerka se rodila početkom godine, tri meseca pre zakazanog termina. Njegova supruga Marija se porodila u šestom mesecu trudnoće, pa je devojčica bila u inkubatoru, a njen dolazak na svet porodica Bulat je krila sve do maja.

– Moje dete, od kada se rodilo, čak tri meseca pre termina, bilo je u inkubatoru, i to u različitim bolnicama. Biti otac je prelep osećaj, ali je bilo teških trenutaka. Desilo se da Marija pozove doktora u bolnicu da pita kako je Dorotea, a on joj odgovori: “Pitanje je da li će da preživi noć” – ispričao je tada Marko.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Pratite vesti iz rijalitija OVDE