marko i marija zajedno

Marko Bulat potvrdio vezu sa lepom policajkom!

“Tačno je, Marija i ja smo u ljubavnoj vezi, veoma smo srećni i nemamo nameru da se bavimo bilo čime što tu sreću može da nam pokvari”, rekao je pevač.

Marko Bulat i definitivno ima novu ljubav. Poznati pevač već nekoliko meseci uživa u ljubavnoj vezi sa Marijom Nikolić, a ekskluzivno za dnevni list potvrdio je ono što su pojedini mediji spekulisali.

– Tačno je, Marija i ja smo u ljubavnoj vezi, veoma smo srećni i nemamo nameru da se bavimo bilo čime što tu sreću može da nam pokvari – kaže Bulat, i dodaje:

marko i marija

– Proteklih dana u medijima su se pojavila razne spekulacije vezane za nju i mene, od nagađanja da li smo samo prijatelji ili nešto više od toga, pa do pokušaja vađenja nekog prljavog veša i poturanja priča koje nemaju veze sa našom vezom. Nemamo nameru da se bavimo tim stvarima, niti da pridajemo značaja ljudima koji bi da našu vezu pokvare, ali nemamo nameru ni da se krijemo od bilo koga, već da uživamo u ljubavi i zajedničkim trenucima – zaključuje Marko Bulat.

Čitaj još  Halid Muslimović i Nedeljko Bajić spremaju duet?!

Inače, iza hajke koja se proteklih dana po tabloidima vodi protiv Marije stoji njen bivši dečko, koji na svaki način želi da je diskredituje, ali Marko i njegova nova devojka o tome ne žele da pričaju.

Marko Bulat pre tri godine razveo se od supruge Maje, a njegova nova ljubav Marija Nikolić radi kao policijski službenik u OUP Novi Beograd.

izvor: Telegraf

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply