marina viskovic promocija nove pesme

Marina Visković predstavila novu pesmu (VIDEO)

Jedna od pevačica koja spada u red omiljenih po nastupima u beogradskim klubovima, bila je večeras gost u ‘AmiG show’ emisiji i tom prilikom promovisala je novu pesmu.

Marina Visković važi za jednu od najzgodnijih pevačica na estradi. Opšte je poznato koliko Marina vodi računa o svom izgledu, stoga i zaslužuje taj epitet. Ali ništa manje nije popularna i po svojim nastupima jer je vrlo često možete videti po prestižnim prestoničkim klubovima i kafanama. Obavezno je na njenim nastupima odlična atmosfera, posetioci budu veoma zadovoljni njenim repertoarom, a samim tim i vlasnici pomenutih lokala.

marina viskovic promocija

Marina je večeras bila gost u emisiji ‘AmiDži šou’, zajedno sa Mimom Karadžićem i Nedeljkom Bajićem Bajom. Ovo je bilo jedno od boljih izdanja Ognjenove emisije, a razlog više tome je i premijera njene pesme.

Naime, talentovana pevačica je promovisala svoju novu baladu “Ljubav za sva vremena”, za koju je rekla da je najozbiljnija pesma na albumu koji je u pripremi.

Dok ne bude objavljen novi album, mi vam predlažemo da poslušate novu pesmu, koja vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim, baš kao što nije ni nas.

Znam da sam najbolja riba na estradi!

Mlada pevačica Marina Visković nema problem sa svojim samopouzdanjem, pa je tako večeras prihvatila kompliment jednog gledaoca i složila se sa njegovom konstatacijom da je “najbolja riba na estradi”.

Čitaj još  Šestogodišnja Nikolija u maminom spotu iz 1995. (VIDEO)

Naime, gledalac emisije “Amidži šou” pohvalio je pevačicu i rekao da je “najbolja riba na estradi”, na šta je Marina odgovorila potvrdno.

marina kod ognjena

– Svakako! Šta da ti kažem, trudim se – rekla je pevačica što je voditelja Ognjena pomalo iznenadilo:
– Kakav odgovor.
– Pa šta da ti kažem, da ima boljih?! Pa nema… – rekla je Marina kroz smeh.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Tekst pesme mozete pronaci OVDE