marina tucakovic ljuta na sabana saulica

Marina Tucaković besna na Šabana Šaulića!

Pošto je izjavio da članica žirija „Pinkovih zvezda“ naplaćuje pevačima 10.000 evra za tekstove, Šaban Šaulić ostao bez prijateljice. 

Iako su dugo bili bliski prijatelji, folk pevač Šaban Šaulić i tekstopisac Marina Tucaković zaratili su zbog jedne, kako Marina kaže, nepromišljene rečenice njenog prijatelja. 

Naime, Šaulić je u intervjuu za jedan nedeljnik izjavio kako Marina svoje tekstove skupo naplaćuje.

– Moje pesme sa melodijom i tekstom koštaju 2.500 evra, ja simbolično naplaćujem. A Marina Tucaković traži i po 10.000 evra samo za tekst – izjavio je Šaulić.

Marina je bila izrazito revoltirana tom njegovom izjavom.

– Šokirana sam. U početku nisam mogla da verujem da je tako nešto rekao, a onda sam se uverila kada sam pročitala. To je zaista laž i ne znam čemu to. Mi smo bili bliski prijatelji, ali očigledno sam samo ja tako shvatala. Šaban dobro zna da ja nikada nisam toliko naplaćivala tekstove i trebalo je dobro da razmisli pre nego što je izgovorio takvu glupost. Verujem da bi on voleo da može da naplaćuje tekstove toliko, ali ne može. Kao što ne mogu ni ja. Nisam se čula sa njim posle te izjave. Nikada ga više neću pozvati – rekla je Marina.

Čitaj još  Mina Kostić: Ljuta sam i razočarana zbog uvreda!

Zorica nam ne nedostaje

Zbog smrti oca, folk pevač Miroslav Ilić bio je odsutan sa snimanja muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“ mesec dana. Za to vreme menjala ga je Zorica Brunclik, koja, međutim, nije bila miljenica ostalih članova žirija.

– Drago mi je što se Miroslav vratio. Mi smo uigran i pravi tim. Ne smatram da je šou bilo šta izgubio odlaskom Zorice Brunclik. Ipak je naš Miki ona karika koja je nedostajala – kaže Marina Tucaković.

izvor: Blic