marina tadic gole grudi

Marina Tadić pokazala gole grudi (FOTO)

Marina Tadić važi za pevačicu koja pravi dobru atmosferu po klubovima, a da pruža svoj maksimum i kada je reč o privlačenju pažnje na sceni, potvrdila je i na jednom nastupu u Jagodini, na kojem se pojavila u providnoj haljini bez brushtaltera.

Marina Tadic bez brusa

Prisutnima je, na opšte oduševljenje, svesno pružila priliku da vide njeno poprsje, koje je poskakivalo u ritmu pesama koje je izvodila. Tadićeva nije mnogo marila što su oko bine bili načičkani muškarci „naoružani“ mobilnim telefonima, slikajući je neprestano u predelu poprsja.

Marina je u jagodinskoj diskoteci pevala do jutra, a s obzirom na to da je pored odličnog repertoara imala i izazovan izgled, publika je ostala do samog fajronta. Nakon što je završila svirku, pevačica se povukla sa bine u svoj separe, u kojem je bila okružena momcima.

Marina Tadic gole grudi

Na veliku žalost muške populacije, Tadićeva je otkrila da je zaljubljena i srećna, a kako će njena jača polovina reagovati na ove fotografije, ostaje da vidimo. Sada je sigurno da kada je spremna za ovakvu promociju, verujemo da joj slikanje za muške magazine ne bi predstavljalo problem. Neki to jedva čekaju.

Čitaj još  Dara Bubamara prosipala bisere tokom cele emisije! (VIDEO)

izvor: Svet