marija serifovic u americi

Mariji Šerifović isključen broj telefona zbog neplaćenih računa?!

Ako se osvrnemo tri meseca unazad, Mariju smo imali prilike da u novinama i na društvenim mrežama vidimo kako se hvali svojim velikim stanom u Los Anđelesu.

Marija Šerifović, nekadašnja pobednica „Evrosonga“, izgleda je ostala praznih džepova jer nije imala novca da plati račune za mobilni telefon. Naime, pevačica nije platila poslednja tri računa zbog čega joj je mobilna mreža isključila broj.

Kada smo pozvali Mariju u cilju da dobijemo komentar za priču koju smo želeli da napišemo, oglasila se snimljena sekretarica koja nas je obavestila da je broj isključen.

– Nažalost, pretplatnički broj mreže koji ste pozvali privremeno je isključen – rečeno nam je preko telefona.

Kako bismo bili sigurni da su joj ugasili broj zbog neplaćenih računa, pozvali smo mobilnu mrežu koju pevačica koristi, gde su nam rekli:

– Obično kada vam se javlja taj signal, pretplatnik nije platio poslednja tri računa, pa smo bili u obavezi da mu isključimo telefon – rekao nam je operater.

Ako se osvrnemo tri meseca unazad, Mariju smo imali prilike da u novinama i na društvenim mrežama vidimo kako se hvali svojim velikim stanom u Los Anđelesu, autom i putovanjima po svetu, a u istom trenutku u rođenoj zemlji nije isplatila račune za telefon koje je sama napravila. Inače, Šerifovićeva je pre samo šest meseci odlučila da se preseli na drugi kontinent, a kada je početkom godine posetila Srbiju, rekla je:

Čitaj još  Milomir Marić: Pevačica radi za 300 evra celu noć na jahti!

marija serifovic u americi

– Otišla sam jer imam mogućnost i sreću da uživam u gradu anđela, da uživam u prijatnoj temperaturi, da uživam u okeanu, kao i svojoj novoj nekretnini, svom novom automobilu i u svom novom životu. To je jedini razlog zbog kojeg sam otišla u Ameriku. Niti sam razmišljala o svojoj karijeri, niti sam je započinjala, niti ću u skorije vreme. Hvala dragom bogu što imam tu mogućnost da živim tamo gde se osećam srećnije i zdravije – pričala je tada Marija.

izvor: Alo