Marijana Leontijević: Poplava mi je sve uništila!

“Noćima ne spavam. Sve je 300 puta gore od onoga što prikazuju na TV. Sa tatom i bratom se nisam čula 24 sata. Kuća mi je poplavljena do krova”, kaže manekenka i voditeljka.

Marijana Leontijevic

Voditeljka i bivša učesnica „Farme“ Marijana Leontijević na tabletama je za smirenje. Ona više nema porodičnu kuću u centru Obrenovca, kao ni dva lokala uz nju, jer je poplava sve uništila. Majka je uspela da dođe kod nje u Beograd pre tri dana, bez ičega, a otac i brat ostali su zarobljeni u njenom rodnom gradu. Samo su uspeli da se prebace u manji porodični dom na uzvišenijem mestu.

– Noćima ne spavam od brige. Sve je 300 puta gore od onoga što prikazuju na televiziji. Sa tatom i bratom se nisam čula skoro 24 sata jer u Obrenovcu nema struje, nema ni vode. Poslednje što su mi rekli je da su dobro i da su prešli u drugu kuću. Neću biti mirna dok oni ne budu pored mene. Pijem lekove za smirenje, poplava mi je sve uništila. Porodična kuća, u kojoj sam provela detinjstvo, poplavljena je do krova. Kad je mama bila u Obrenovcu, čula je naređenje da svi moraju biti evakuisani u roku od 15 minuta. Ona je izašla i ostavila sve stvari i dokumenta – rekla je Leontijevićeva kroz suze.

Čitaj još  Ana i Darko: Selfi iz kreveta

Obrenovac potopljen

Zabrinuta je i za svoje rođake i prijatelje jer ne zna šta se s njima dešava:

– Ne znam šta da radim. Nemam informaciju da li su svi evakuisani. U Obrenovcu mi je sve. Trebaju nam čamci da se ode po sve one ljude kojima je potrebna evakuacija. Molim boga da svi budu dobro, više ne znam šta ću sa sobom.

Kasnije je objavila da su evakuisali njenog oca i brata.

– Javili su mi se brat i otac, evakuisani su u poslednjem trenutku! Hvala svima koji su me zvali i brinuli – poručila je Marijana.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply