Marijana Leontijević i Ivan Marinković se posvađali u punoj kafani!

Bivši farmeri posvađali su se u noćnom provodu zbog pesme, a svađu su nastavili i napolju.

Ivan i Marijana

Bivši učesnici realitija Farma, misica Marijana Leontijević i Ivan Marinković, sreli su se u noćnom provodu. Kako su na imanju u Lisoviću bili u korektnom odnosu, srdačno su se pozdravili i malo popričali, ali kako je vreme odmicalo, tako se i njihov odnos promenio.

Da li pod uticajem alkohola ili zbog toga što misle da neko od njih dvoje nije bio fer, tek u pola provoda Ivan i Marijana su počeli da se svađaju u kafani i to pred gostima, a razlog je bilo naručivanje pesama.

– Kada su shvatili da su gosti primetili da se između njih dvoje nešto dešava i da se svađaju, Ivan i Marijana su napustili kafanu i svađu nastavili ispred lokala. Rekli su jedno drugome šta su imali, malo se raspravljali i shvatili da je uzalud, te da niko od njih dvoje neće popustiti. No, ipak razgovor nisu završili s negativnim stavom i mislima, pa su se vratili u kafanu i nastavili sa provodom – ispričao je izvor.

Čitaj još  Milica Todorović: Volim svog oženjenog dečka!

Marijana je celo veče provela u društvu nepoznatog mladića, a prisutni su po njihovom ponašanju zaključili da između njih ima više od prijateljstva. Ili će tek biti…

izvor: Kurir, Gdeizaci