marija serifovic

Marija Šerifović ponovo na Eurosongu?!

Pobednica Evrosonga 2007. Marija Šerifović biće jedan od kandidata za srpskog predstavnika na festivalu.

Marija Šerifović ponovo će se naći u trci za odlazak na Evroviziju, koja će sledećeg proleća biti održana u Beču.

Pevačica će izvesti jednu od tri pesme koje će napisati Vladimir Graić, autor „Molitve“, s kojom je pobedila na Evrosongu 2007. u Finskoj. Ipak, postoji mogućnost da se umesto Marije na takmičenju pojavi njen brat po ocu Danijel Pavlović, pošto produkcija još uvek razmišlja kome će od njih dvoje dati ovu veliku šansu. Ako je suditi po uspehu koji je Šerifovićeva postigla u Helsinkiju baš s Mirkovićem i Grajom, velika je verovatnoća da odluka tima padne na nju.

Ono što je zasad izvesno je to da će treći kandidat biti muškarac, a produkcija „Beoton“, Mirković, Graja i RTS još uvek nisu odlučili ko će to biti. Takođe, sigurno je i učešće Bojane Stamenov, za koju su mediji objavili da je jedan od kandidata za put u Beč.

Podsetimo, od tri kandidata, gledaoci će svojim glasovima odabrati predstavnika Srbije na Evroviziji.

– Tim koji jednom dobije ima velike šanse da ponovo napravi uspeh. Međutim, nije samo Marija u opticaju već i njen brat Danijel Pavlović, kao i mnogi drugi. Spisak ćemo suziti narednih dana. Od publike najviše zavisi kog će poslati na ovo takmičenje – poručio je Saša Mirković ispred produkcijske kuće „Beoton“.

Čitaj još  Ponovo se oglasio muž ubijene pevačice!

Danijel Pavlović bio je iznenađen kad smo mu rekli da se na njega ozbiljno računa.

– Voleo bih da našu zemlju predstavljam na Evrosongu. Bilo bi zanimljivo da ljudi vide brata i sestru na tom takmičenju. Na koga god padne izbor, imaće podršku onog drugog – rekao je ushićeno Pavlović, dok Marija, koja već duže boravi u Americi, nije odgovarala na pozive, ali ni Vladimir Graić.

izvor: Kurir

Facebook komentari

Leave a Reply