Marija Šerifović duguje pare novinaru koji je napisao njenu knjigu?!

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović, koja će danas promovisati autobiografiju „Ispovest“, ostala je dužna novac novinaru Stanku Stamenkoviću, kojeg je angažovala da umesto nje napiše knjigu!

Marija Serifovic

Naime, Marija je novinaru obećala honorar od 2.500 evra, da na osnovu onoga što mu ispriča, napiše njenu autobiografiju, ali već mesecima izbegava da mu to isplati.

– Kada je odlučila da objavi autobiografiju „Ispovest“, u kojoj ima više detalja nego u istoimenom filmu, Marija je pozvala dugogodišnjeg novinara Stanka Stamenkovića da njene priču pretoči u reči na papiru. Sastajali su se nekoliko puta, a ona mu je pričala o svom životu i odgovarala na pitanja, što je on uobličio u knjigu, koja se njoj, već na prvo čitanje dopalo – kaže dobro obavešten izvor i dodaje:

– Međutim, problem je nastao kada je trebalo da mu plati ugovoreni honorar, a mislim da je reč o 2.500 evra. Više se nije javljala na njegove pozive niti odgovarala na imejlove, a on joj je verovao na reč, pa nisu potpisali ugovor pre početka saradnje. Kada mu se napokon javila, jasno mu je stavila do znanja da mu neće platiti, jer je delo navodno moralo da se prepravlja. Rekla mu je da su joj urednici izdavačke kuće rekli da knjiga nije dobro napisana i da će oni morati da je dorađuju i uz psovke mu spustila slušalicu – tvrdi izvor koji je prisustvovao jednom od razgovora pevačice i autora njene knjige.

Novinar je pozvao je Stanka, ali on nije bio voljan da priča o ovoj temi.

– Nemam komentar za vaša saznanja – kratko je rekao Stamenković.

Na pitanje da li duguje novac novinaru koji je napisao „Ispovest“, Marija Šerifović je u poruci kratko odgovorila:

Čitaj još  Sandra Afrika već snima novi spot!

– Loša su vam saznanja, vidimo se na promociji!

Stanko Stamenkovic

Marija: Svaka zapisana reč je istina!

Kako navode izdavači Marijine knjige, ona u autobiografiji, bez dlake na jeziku, u ispovednom tonu govori o svom detinjstvu, teškoj porodičnoj situaciji, muzičkim počecima, prvim ljubavima, snimanju albuma, pobedi na „Evrosongu“…

– Ne izgledam kao plavuša sa estrade punjena silikonom, a ipak sam pevačica, i to prilično drugačija, u svakom pogledu. O meni su u medijima kružile razne priče: pisali su da sam transvestit, da imam testise, da mi je država dala ogromne pare posle pobede na „Evrosongu“, da sam u sprezi sa političarima i razne druge gluposti. Svi već sve znaju o Mariji Šerifović, ali me retko ko zaista poznaje. Pišem ovu knjigu, jer imam želju da onima koji vole moje pesme, a i svima drugima, ispričam šta mi se dogodilo pre nego što sam postala ono što danas jesam… Svaka ovde zapisana reč je istina – navela je Marija.

izvor: Alo