marija mihajlovic pevacica

Marija Mihajlović: Sandra Afrika treba da predstavlja Srbiju na Evrosongu!

“Opet se tu pojavljuje neki žiri i opet je sve isto. Jedan autor ispred hiljade njih koji nikada, bez obzira na kvalitet, neće dobiti tu šansu”, iskrena je pevačica.

Srbija svog predstavnika za Pesmu Evrovizije 2015, koja se održava u Austriji, odabraće 14. februara među tri kandidata – Alekse Jelića, Bojane Stamenov i Danice Krstić.

Međutim, Marija Mihajlović, pop, džez i rok pevačica koja je nedavno izazvala skandal tokom muzičkog humanitarnog šoua ‘Tvoje lice zvuči poznato’ jer je optužila organizatore da favorizuju pojedine pevače i nije prisustvovala finalnoj večeri druge sezone TLZP, ovaj put ima svoje favorite ko bi nas najbolje mogao predstavljati na Evrovoziji.

marija mihajlovic status

Marija je na Fejsbuku iznela svoje svoj stav o svemu i navela da bi “Srbiju, kakva je danas, najbolje predstavljala Sandra Afrika”. Prenosimo vam njen status u celosti:

– Verovatno treba da budem srećna zbog Bojane i Alekse jer ih volim, pratim i podržavam sve ove godine. Ali, na veliku žalost nekih, vrlo dobro se sećam šta je bilo onda kada je zaista trebalo da idu. Aleksa i Ana, “Beli jablan”, a Bojana umesto one simpatične devojke farmakologa, čijeg se imena više i ne sećam. I tada je, kao i uvek, “odlučeno”. Jel to neko sada pere svoju savest? A, najtužnije od svega je što oni sami imaju bolje pesme od tih koje su im ponuđene. Opet se tu pojavljuje neki žiri i opet je sve isto. Jedan autor ispred hiljade njih koji nikada, bez obzira na kvalitet, neće dobiti tu šansu. Bojani, Aleksi i Danici, koju ne znam, želim puno sreće a, zemlja Srbija i dalje ostaje privatna prćija – napisala je Marija i dodala pod post skriptum:

Čitaj još  Katarina Grujić pokazala kako uživa u svom dvorištu (FOTO)

– Ono što bi najpre predstavilo Srbiju onakvom kakva je danas, u svom pravom “sjaju”, bi bila Sandra Afrika, a da joj prateće pevaju Stanija, Soraja i Mimi Oro – završila je Marija.

izvor: Kurir