milomir maric o parovima

Marić šokirao javnost: Parovi su školski program, treba da ih gledaju i deca!

“Niko ne može da veruje da pravimo emisije gledanije od Pinkovih, od RTS-a i Prve TV. Svima smo pomrsili račune i taj dogovor koji među njima postoji već godinama”, kaže urednik Hepi televizije.

Urednik Tv Hepi Milomir Marić tvrdi da je rijaliti “Parovi” edukativnog karaktera i da prošlog petka nije zabranjen na 24 časa iz političkih razloga, kako pojedinci tvrde, već zbog zavisti.

– Ovo nije politička zabrana, nego klasična osveta konkurencije. Smišljena je čitava kampanja protiv nas, čak su nam i pretili da će da nam naprave pakao od života – rekao je Marić i dodao:

– Niko ne može da veruje da pravimo emisije gledanije od Pinkovih, od RTS-a i Prve TV. Svima smo pomrsili račune i taj dogovor koji među njima postoji već godinama.

Marić o privremenoj zabrani “Parova” kaže:

– Ovih dana me dosta ljudi zove. Kažu da je to najbolji reklamni potez koji su “Parovi” mogli da dobiju i da se to novcem ne može platiti. Srbi vole “zabranjeno voće” – tvrdi urednik ove televizije i stiče da je ovaj rijaliti ustvari edukativnog karaktera.

maca i atina sa topalkom

– Parovi su školski, edukativni program. Odavno je ukinut program za decu na RTS-u. Bilo je pokušaja da se uvede seksualno obrazovanje u školama, ali nije uspelo.

Čitaj još  Premijera spota: Deca loših muzičara - "Flora i fauna" (OFFICIAL VIDEO 2014)

Starlete poput Mace Diskrecije i Atine Ferari se, kako kaže, šale i poigravaju sopstvenim izjavama.

– One su žrtve tranzicije! Svaka od njih bi želela da se bavi nekim ozbiljnim poslom, ali su shvatile da i ovi koji su završili škole nemaju šta da rade, da masovno odlaze iz Srbije. Praktično, one su se prihvatile najstarijeg zanata – rekao je i zaključio:

– Taj rijaliti je samo jedna slika unesrećene Srbije. Zato su svi skočili na nas, jer im se nije svidela ta slika u ogledalu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Nase novine