maldivi 2016 - nova sezona

Maldivi: Pogledajte ko je napustio rijaliti

Dušan je dobio pozitivne komentare publike a još bitnije dobro su ga prihvatili učesnici i ako nije bio blag u kritikama.

Maja Nikolić i Dušan Kaličanin napustili su mesta voditelja, odnosno mentora muzičkog rijalitija “Maldivi” zbog loših uslova za rad.

Jedan od najzapaženijih takmičara prošle sezone rijalitija “Hotel Maldivi “obrodaovao je svoje fanove kada se u novoj sezoni ovog rijalitija koji je predstavljen kao muzički kamp, pojavio u ulozi mentora za secnski nastup. Dušan je dobio pozitivne komentare publike a još bitnije dobro su ga prihvatili učesnici i ako nije bio blag u kritikama. Učesnici i publika ostali su zatečeni kada je Dušan odjednom prestao da se pojavljuje u programu što su “Maldivljani “komentarisali sa negodovanjem.

Pozvali smo Dušana za komenatr ali on nije bio raspoložen da komentariše samo nam je potvrdio da više nije mentor na Maldivim:

– Nisam se dogovorio sa produkcijom i neću se pojavljivati nadalje u rijalitiju – rekao je glumac.

Publici koja je priželjkivala da Dušana vidi u rijalitiju opet nakon godinu dana ostaje da se nadaju nekom narednom učešću. Dušan je imao zamerke na produkciju zbog loše organizacije, imao je minimalne uslove koje oni nisu upeli da ispune. Iako je toga dana kada je dao otkaz došao da radi živu emisiju, on je odreagovao burno, i tako ljut napustio je zgradu Happy TV.
Osim Dušana Kaličanina, u Maldivima više nećemo gledati ni pevačicu Maju Nikolić koja je u pomenutom muzičkom kampu imala ulogu voditelja. Publika i učesnici očekivali su prošle subote najavljivani spektakl u vidi takmičarske večeri ali je on izostao,kao i ove subote.

Čitaj još  Ovako su Beograđani reagovali kada su ugledali Macu!

Da li je najvaljivani spektakl u muzičkom kampu izostao zbog odlaska dva zanimljiva mentora Maje Nikolić i Dušana Kaličanina ili su “Maldivi” ostali u senci finala “Parova” ostaje nam da vidimo.

Uživo gledajte rijaliti MALDIVI OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK